Насправді, дуже важко підібрати слова, щоб влучно описати мої враження. Мабуть, жодних найкрасивіших епітетів не вистачить для передачі тих неймовірних емоцій, які я відчувала впродовж усієї подорожі. Емоцій, які залишились зі мною навіть після закінчення курсу і залишаться ще на невизначений час. Це не просто "курс", це - місце сили, місце, де народжується нова особистість.
Ще до запису на курс мені було відверто страшно. Лякало все - починаючи від приписки "II рівень" і закінчуючи словом "Торти". Було багато вагань і невпевненості, по декілька разів на день поставало питання, чи варто мені взагалі пробувати, адже досвід за моїми плечима був нікчемно малим. Мені і хотілось, і кололось - бо я розуміла, що це був чи не єдиний мій шанс побачити, як готуються справжні макарон. На них (саме на процес їх створення і на їхній непіддатливий характер) я запала десь пару років тому. Але всі курси, що я бачила, були на альбуміні в стилі "швидко і зручно, меренга за 5 секунд, навіть ваш пес зможе спекти". І то все було не те, чого душа бажала. А тут раптом зʼявився такий шансІЩЕ, і де сама, неймовірна і неповторима, Ольга Мартиновська розкаже і покаже, як їх робити! Та і фраза на сайті, що курс розрахований на мрійників, мене дуже підкупила🤭
Зізнаюсь, що перед стартом я думала, що пройду лише макарон, а решту може і не буду навіть пробувати, бо це все відчувалось якось зовсім чужо й далеко. Але виявилось, що це була найхибніша думка століття! З такою надзвичайною і безмежною підтримкою і від шефа Олі, і від кураторів, мені вже більше не хотілось зупинятися. Особливо, коли я бачила, що після слідування порадам у мене починало виходити. Я реально досі не можу повірити, що тепер можу створювати такі самі десерти, як подають у ресторанах, і навіть смачніше😱
Цей курс являється для мене абсолютним спонсором впевненості, піднесеності духу, натхнення і віри в себе. Я просто закохана у підхід шефа Олі - відчувається, що в цю справу вкладені, насамперед, душа і серце. Ох, а ці незабутні душевні домашки, завдяки яким мені хотілось іти далі і далі, і далі, і далі… Шеф Оля - величезний мотиватор і приклад для наслідування, і я не можу передати, наскільки я щаслива мати змогу поспілкуватись із нею. Світла, добра, чуйна Людина, така ж сяюча, як і з екрану телевізора. І я їй несказанно дякую за все те, що вона мені подарувала за цей час.
Я отримала не просто практику і збірник рецептів, а величезний апгрейд особистості, про що навіть і здогадуватись не могла, коли записувалась на курс. Завдяки радіоактивним дозам емоцій, натхнення і мотивації, що я отримала і в чатику, і в фідбеку по домашкам, я, наче як розправила крила, і мені тепер невпинно хочеться творити і створювати. Я почала цікавитись і іншими десертами, а не тільки макарон, а також випічкою, яку наразі потроху практикую. І цей факт сповнює мене якоюсь магічною силою і енергією, яку вже не спинити.
А ще - окрема подяка кураторам. Це люди з абсолютно космічним терпінням і чуйністю. Я не знаю, де вони беруть стільки тепла, щоб розчиняти хвилювання й сумніви кожного, хто приходив із запитанням. Вони відповідали і вдень, і вночі, і на вихідних, були поряд завжди, підтримуючи і направляючи. У їхніх відповідях ніколи не було сухої інструкції - тільки людяність, турбота і бажання допомогти (навіть з питаннями, відповіді до яких лунали і у відео, і були у методичках - упс сорянчики🤭🫶). Завдяки кураторам я відчувала себе не просто учасницею онлайн-курсу, а частиною чогось значно більшого, чогось живого, теплого й надихаючого. Вони - справжні феї, наші сенсеї, які допомагали не зійти з обраного шляху, навіть коли тісто не розстоювалось, шоколад радував візерунками, як на зимовому вікні, а замість впевненості була порожнеча, як у перших макарон.
Я неосяжно вдячна за таку титанічну працю, яка робить цю Академію реальністю. Читаючи слова шефа Олі про те, як важко було повернутись до роботи після початку війни, яким неможливим це було, і бачачи цей приголомшливий результат - я просто у нереальному захваті! Я, правда, щиро вірю, що назва "UCA" звучатиме в кожному куточку кулінарного світу, а серця людей, які тут навчаються, і далі розквітатимуть, як моє P.S. Шефе Олю,якщо Ви читатимете цей відгук,то у мене є невеличкий апдейт:макарон на аквафабі у мене не вийшли.2 рази😂 І після невдалої спроби я,як раз,читала Вашу зворушливу відповідь на тортове д/з.Мене і без того переповнювали емоції,🥹
Мені не віриться,що курс так швидко промайнув,коли,здавалось,тільки починався.І дуже не хочеться відпускати цю незабутню атмосферу.Тому я б з радістю поповнила розділ "Типічні факапи" новим контентом на інтенсиві😂 Дякую-дякую-дякую за все і від усього окриленого серця! Дуже хочу обійняти усіх вас❤️❤️❤️🥹🫂
Тетяна К
Кондитерський курс, 2 рівень