Кулінарні свята починаються тут! 🎄
Подаруйте собі чи близьким кулінарну магію — оберіть кулінарні або кондитерські мінікурси від Академії. Це ідеальний подарунок, який надихне творити та експериментувати на кухні! 🍳🍰
Що на вас чекає?
  • Детальні відеоуроки та рецепти.
  • Розвиток нових кулінарних навичок.
  • Робочий зошит та рекомендації від шефів.
  • Доступ на вказаний email прийде протягом 3 годин і триватиме 1 рік

🎓 Подарунковий сертифікат:
Якщо це подарунок, ми підготуємо для вас стильний електронний сертифікат, який можна роздрукувати або надіслати близьким.
Обирай мінікурс собі або на подарунок
Мінікурс 3 види еклерів
790
грн.
990
грн.
1. Поекспериментуєте з духовою шафою та зрозумієте, як правильно обирати режим для випічки еклер
2. Навчитесь працювати з заварним тістом
3. Ознайомитесь з головними помилками, з якими стикаються кондитери при випічці еклерів, та дізнаєтесь як їх уникнути
4. Зрозумієте, як готувати крем та глазур, та збирати цей десерт

Рецепти:
  • Класичні еклери з ванільним кремом
  • Еклер "Снікерс"
  • Еклери з ганашем та шоколадним декором
Мінікурс 3 види лимонного тарту
790
грн.
990
грн.
1. Дізнаєтесь чому необхідно зважувати продукти для кондитерських виробів та як правильно це робити зі складними інгредієнтами (наприклад, яйцями)
2. Навчитесь працювати з пісочним тістом саблє
3. Отримаєте лайфхаки по тому, як правильно зберігати кондитерські напівфабрикати
4. Зрозумієте нюанси приготування італійської меренги
5. Дізнаєтесь, як збалансувати смак тарту та зробити лимонний крем правильної консистенції

Рецепти:
  • Класичний лимонний тарт з меренгою
  • Запечений лимонний тарт
  • Порційний лимонний тарт
Мінікурс 3 види кексів
790
грн.
990
грн.
1. Збагнете, як правильно готувати шоколадну та ванільну основу для кексу та досягти ефекту мармуровості
2. Навчитесь працювати з бісквітним тістом
3. Дізнаєтесь, як правильно працювати з формами для кексу та для чого потрібні «рубашки» з пергаменту
4. Навчитесь готувати глазур гурме

Рецепти:
  • Мармуровий кекс
  • Порційний безглютеновий кекс з маком та горіхами
  • Мигдалевий нуазет із кремом фісташка/малина
Мінікурс 3 види чизкейку
790
грн.
990
грн.
1. Зрозумієте, з яких етапів складається приготування цього десерту та чому це довготривалий процес
2. Навчитесь готувати чизкейк, як в найкращих кав'ярнях США — високий, смачний та без тріщин
3. Крім рецепту класичного чізкейку Нью-Йорк, отримаєте 2 додаткових рецепти-інтерпретації від Олі та Антона*

Рецепти:
  • Баскський чизкейк
  • Чизкейк Нью-Йорк
  • Чизкейк-персик
Мінікурс Шоколадні тістечка
790
грн.
990
грн.
1. Дізнаєтесь, як правильно готувати соус праліне та ганаш джандуйя
2. Зрозумієте нюанси приготування французької меренги
3. Дізнаєтесь, як збирати та покривати шоколадні десерти та дефростувати їх перед подачею
4. Потренуєтесь у використанні кандуріну для декорування десертів
5. Крім рецепту шоколадного горіху, отримаєте 2 додаткових рецепти-інтерпретації від Олі та Антона*

Рецепти:
  • Шоколадний нуазет
  • Шоколадний брауні
  • Шоколадний кейк з манговою карамеллю
Мінікурс 3 види мусових тортів
790
грн.
990
грн.
1. Дізнаєтесь, з яких етапів складається приготування мусових тортів
2. Навчитесь робити крем-брюле та пюре з фруктів для кондитерських виробів
3. Отримаєте рецепт створення справжньої зеркальної глазурі та пізнаєте особливості її нанесення на торт
4. Крім рецепту класичного торту - антреме, отримаєте 2 додаткових рецепти-інтерпретації від Олі та Антона*

Рецепти:
  • Мигдалево-смородиновий антреме
  • Різдвяне поліно
  • Десерт Анна Павлова
Мінікурс 3 види бріош
790
грн.
990
грн.
1. Навчитесь працювати з листковим дріжджовим та французьким здобним тістом
2. Попрактикуєтесь у виготовленні справжньої шоколадної пасти
3. Зрозумієте, як скручувати тісто для виготовлення бріошу
4. Крім рецепту бріошу з шоколадом, отримаєте 2 додаткових рецепти-інтерпретації від Олі та Антона*

Рецепти:
  • Бріош з шоколадом
  • Ромова баба
  • Бріош з листкового тіста
Мінікурс 3 торти
790
грн.
990
грн.
1. Закріпите навички роботи з бісквітним тістом
2. Дізнаєтесь різницю між кремом та кремю
3. Зрозумієте процес збірки торту та варіанти його декорування
4. Крім рецепту мигдалевого торту, отримаєте 2 додаткових рецепти-інтерпретації від Олі та Антона*

Рецепти:
  • Мигдальний торт з фісташковим ганашем та малиновим кремю
  • Бенто-торт медовик
  • Мусовий торт “Fantasy”
Мінікурс Трюфель
590
грн.
890
грн.
  1. Ви навчитеся готувати авторський трюфель на базі рецепту французького шеф-кондитера світового рівня Гійома Мабійо
  2. Дізнаєтесь як правильно готувати заварне тісто та чи потрібна для цього кухонна техніка
  3. Навчитесь універсальній техніці приготування шу з використанням крокліну
  4. Дізнаєтесь як приготувати м'яку карамель, та чим вона відрізняється від інших типів карамелі
  5. Навчитесь технології приготування шоколадного ганашу
  6. Опануєте два види покриття для трюфелю та дізнаєтесь в чому їхня особливість
  7. Дізнаєтесь як начиняти шу
  8. Зрозумієте як збирати десерт трюфель та в якому стані його можна декорувати
Мінікурс Страви з фруктів
790
грн.
990
грн.
1. Дізнаєтесь, на що звертати увагу при виборі 6 основних видів продуктів в супермаркеті та на ринку, і яких помилок слід уникати
2. Отримаєте лайфхаки по правильному зберіганню фруктів після покупки
3. Навчитесь професійно готувати вишукані страви з фруктів, використовуючи 5 класичних кулінарних технік: бланшування, філеювання, карамелізацію, сувід та холодну конфітизацію

Для закріплення матеріалу, ви отримаєте 5 відеоуроків з рецептами:
1. Ароматний Тарт Татен
2. Найніжніше персикове чатні
3. Груша "Бель Елен"
4. Незвичайний салат з грейпфрутом та козячим сиром
5. Сезонне фруктове карпаччо
Мінікурс Овочі та зелень
790
грн.
990
грн.
1. Дізнаєтесь, з якими овочами доведеться працювати найчастіше на професійній кухні
2. Отримаєте лайфхаки по правильному приготуванню овочів, щоб вони не втрачали корисних та смакових властивостей
3. Отримаете топ5 свособів зберігання зелені
4. Навчитесь професійно готувати корисні страви з овочів, використовуючи 7 класичних кулінарних технік: етюваж, а-ля грек, бланшування, грилювання, сувід, запікання та брезаж

Для закріплення матеріалу, ви отримаєте 5 відеоуроків з рецептами:
1. Ендивій брезе
2. Хлорофіл зі шпинату
3. Улюблений салат з артишоком
4. Грильована спаржа з яйцем пашот
5. Найніжніша морква гляссе
Мінікурс Техніки нарізки
790
грн.
990
грн.
1. Дізнаєтесь про 5 видів ножів, які найчастіше використовуються на професійній кухні
2. Опануєте майстерність володіння шефським ножем
3. Ознайомитесь з 9 основними техніками нарізки та попрактикуєте їх використання для нарізки овочів
4. Навчитесь професійно готувати страви з овочів, які потребують вправності у нарізці, використовуючи 6 класичних кулінарних технік: англез, фрітюр, глясаж, конкасе, маринування та варіння

Для закріплення матеріалу, ви отримаєте 4 відеоурока з рецептами:
1. Найсмачніший рецепт рататуя
2. Мінестроне у вас вдома
3. Проста та незвичайна картопля пай
4. Овочі жюльєн
Мінікурс Соуси
790
грн.
990
грн.
1. Дізнаєтесь, які бульйони готують професійні кулінари, та для чого вони слугують основою
2. Отримаєте лайфхаки по правильному підбору соусів для різноманітних страв
3. Навчитесь професійно готувати 7 соусів, використовуючи 8 нових кулінарних технік: фламбе, припускання, запікання, варіння, тривале томління, легке кипіння, кларифікацію та льєзацію

Для закріплення матеріалу, ви отримаєте 6 відеоуроків з рецептами:
1. Каре зі свинини з цибулею-шалот та соусом Еспаньйол
2. Дорадо на ароматному пару з соусом vin blanc
3. Крок-месьє і крок-мадам
4. Курячий сюпрем з соусом велюте та глазованою цибулею-порей
5. Поп'єт із кролика з мисливським соусом
6. Майонез: перевірений рецепт для приготування вдома
Мінікурс М'ясо: інструкція по використанню
790
грн.
990
грн.
1. Дізнаєтесь, які частини туші підходять для різних страв із м'яса
2. Отримаєте лайфхаки по температурних режимах для приготування свинини, яловичини, кролика, курки та качки
3. Навчитесь професійно готувати соковиті страви з м'яса, використовуючи 5 класичних кулінарних технік: філеювання, бридаж, томління, пресолтінг, конфі, глясаж, смаження та запікання

Для закріплення матеріалу, ви отримаєте 5 відеоуроків з рецептами:
1. Перепілка з картопляним гратеном
2. Яловичина по-бургундськи
3. Качина ніжка конфі
4. Качина грудка магре
5. Турнедо Россіні
Мінікурс Риба: інструкція по використанню
790
грн.
990
грн.
1. Дізнаєтесь, як професійно філеювати та готувати рибу
2. Отримаєте лайфхаки по температурних режимах для приготування доради/сібаса, лосося, морського язика/форелі
3. Навчитесь професійно готувати ніжні страви з риби, використовуючи 7 класичних кулінарних технік: соління, моньєр, сувід, смаження, припускання, англез та бер нуазет

Для закріплення матеріалу, ви отримаєте 5 відеоуроків з рецептами:
1. Морський язик в маслі нуазет
2. Смажена дорадо з картоплею в солі, соусом бер блан та шавлієвим маслом
3. Лаврак (сибас) в солі з соусом в'єрж
4. Небанальні рибні котлети
5. Шуба для гурманів
Мінікурс Морепродукти: інструкція по використанню
790
грн.
990
грн.
1. Дізнаєтесь, як кулінари працюють з морепродуктами на професійній кухні
2. Отримаєте лайфхаки по приготуванню мідій, креветок, каракатиці/бейбі-кальмара, устриць, гребінців
3. Навчитесь професійно готувати довершені страви з морепродуктів, використовуючи 5 класичних кулінарних технік: грилювання, варіння, делікатне смаження, смаження з фламбажем та маринування

Для закріплення матеріалу, ви отримаєте 6 відеоуроків з рецептами:
1. Плато морепродуктів
2. Гребінці з лисичками та кремом із кабачка
3. Теплий салат з кільцями кальмара в томатному соусі та кіноа
4. Креветки з соусом на основі біску та кокосового молока
5. Буйабес
6. Мідії марін'єр
Мінікурс Презентація страви як окремий вид мистецтва
790
грн.
990
грн.
1. Дізнаєтесь, як професійно презентувати страву, та в якому посуді це краще робити
2. Отримаєте лайфхаки по правильному використанню психології сприйняття страв, щоб викликати незабутні враження у гостей
3. Почнете створювати та працювати над унікальним професійним почерком кулінара

Для закріплення матеріалу, ви отримаєте 6 відеоуроків з рецептами:
1. Філе лосося зі спаржею, смаженою картоплею та соусом голландез
2. Салат з тунцем — інтерпретація Нісуазу
3. Паштет з курячої печінки з маринованими овочами
4. Перепілка з пюре з пастернаку, грибами та агрусом
5. Кубічний профітроль
Мінікурс Все, що ви досі не знали про яйця
590
грн.
890
грн.
Досліджуємо один із найпоширеніших продуктів — яйце. Разом з Олею розглянемо структуру, класифікацію за калібром та категоріями, шкоду та користь. Дізнаємося практичні поради щодо використання та зберігання яєць, техніки готування та чим їх замінити у стравах. Приготуємо найінстаграмніший Омлет Пуляр і не тільки
Мінікурс Регіональна французька кухня
790
грн.
990
грн.
  • Дізнаєтесь як французам вдалось створити свою унікальну кухню та стати іконою світової кулінарії, вдало поєднуючи прості інгрідієнти, розкриваючи смаки, та систематизуючи техніки приготування
  • Приготуєте 5 класичних французьких страв та дізнаєтесь історію створення кожної із них
  • Ознайомитесь із різними регіональними особливостями французької кухні, спеціями та локальними продуктами. Обіцяємо, буде дуже цікаво!
  • Зрозумієте поняття та значимість «терруару» у французькій кухні. Як пов'язані техніки приготування та базові смаки з особливостями географічного положення цієї країни та її клімату і рельєфу.
  • Дізнаєтесь, чи можливо приготувати «тут» як «там». Де і як знайти необхідні продукти, чи можна замінювати.

Для закріплення матеріалу, ви отримаєте 5 відеоуроків з рецептами:
  1. Цибулевий суп (Soupe à l'oignon)
  2. Цесарка (або півень) у вині (Coq au vin)
  3. Телячий Бланкет (Blanquette de veau)
  4. Пате в тісті (Pâté en croûte)
  5. Фрікасе (fricassée de poulet)
Мінікурс Середземноморська кухня - частина 1 (Італія)
790
грн.
990
грн.
  • Дізнаєтесь на яких продуктах базується середземноморська кухня та чим унікальна саме італійська кухня. Паста, антипасті, різотто, тірамісу — всі ці італійські страви дуже популярні і у нас, але чи дійсно їх готують згідно справжніх, класичних рецептів?
  • Приготуєте 5 класичних італійських страв та дізнаєтесь історію створення кожної із них
  • Дізнаєтесь, як італійський темперамент відобразився в італійській кухні, та який вклад ця кухня принесла у світові кулінарні традиції
  • Зрозумієте поняття та значимість «терруару» у італійській кухні. Як пов'язані техніки приготування та базові смаки з особливостями географічного положення цієї країни та її клімату і рельєфу.
  • Дізнаєтесь, чи можливо приготувати «тут» як «там». Де і як знайти необхідні продукти, чи можна замінювати.

Для закріплення матеріалу, ви отримаєте 5 відеоуроків з рецептами:
  1. Ризото Парміджано (Risotto al Parmigiano)
  2. Качо е пеппе (Cacio e Pepe)
  3. Ризото з морепродуктами (Risotto frutti di mare)
  4. Папарделі з рагу із ягня (pappardelle au ragoût d'agneau)
  5. Тортеліні з м'ясом (Tortellinis à la viande)
Мінікурс Середземноморська кухня - частина 2 (Іспанія)
790
грн.
990
грн.
  • Дізнаєтесь, звідки пішла традиція готувати тапас, та чому іспанців вважають одними із самих комунікативних націй світу
  • Приготуєте 5 класичних іспанських страв та дізнаєтесь історію створення кожної з них
  • Довідаєтеся, чому кухню Іспанії часто недооцінюють, хоча вона стала колискою для багатьох сучасних світових бестселерів
  • Зрозумієте поняття та значимість «терруару» в іспанській кухні. Як пов'язані техніки приготування та базові смаки з особливостями географічного положення цієї країни, її клімату та рельєфу.
  • Дізнаєтесь, чи можливо приготувати «тут», як «там». Де і як знайти необхідні продукти і чи можна замінювати.

Для закріплення матеріалу, ви отримаєте 5 відеоуроків з рецептами:
  • Восьминіг по-галісійськи
  • Каталонський крем
  • Паелья
  • Тортілья
  • Тушені бичачі хвости
Мінікурс Східна кухня - частина 1 (Індія)
790
грн.
990
грн.
  • Дізнаєтесь, які спеції подарувала Індія світовій кулінарії та чому її роль у розвитку інших кухонь є дуже важливою
  • Приготуєте 5 класичних індійських страв та дізнаєтесь історію створення кожної з них
  • Навчитесь правильно використовувати спеції та розраховувати гостроту страв
  • Зрозумієте поняття та значимість «терруару» в індійській кухні. Як пов'язані техніки приготування та базові смаки з особливостями географічного положення цієї країни, її клімату і рельєфу
  • Дізнаєтесь, чи можливо приготувати «тут», як «там». Де і як знайти необхідні продукти, чи можна замінювати.

Для закріплення матеріалу, ви отримаєте 5 відеоуроків з рецептами:
  • Карі
  • Курочка масала
  • Курочка тандурі
  • Наан
  • Даал
Мінікурс Скандинавська кухня (Данія)
790
грн.
990
грн.
  • Ознайомитесь з різноманіттям м'ясного та рибного раціону скандинавів
  • Приготуєте 5 класичних данських страв та дізнаєтесь історію створення кожної з них
  • Зрозумієте поняття та значимість «терруару» у данській кухні. Як пов'язані техніки приготування та базові смаки з особливостями географічного положення цієї країни, її клімату і рельєфу.
  • Дізнаєтесь, чи можливо приготувати «тут», як «там». Де і як знайти необхідні продукти, чи можна замінювати.
  • Оціните простоту та «затишність» скандинавської кухні

Для закріплення матеріалу, ви отримаєте 5 відеоуроків з рецептами:
  • Чорна тріска з корнеплодами
  • Датський хліб для сморебродів
  • Закуски з редисом
  • Смореброди
  • Смажений топінамбур і оселедець
Мінікурс Американська кухня (США)
790
грн.
990
грн.
  • Дізнаєтесь, чи правда те, що у США немає своєї аутентичної кухні
  • Приготуєте 5 класичних американських страв та дізнаєтесь історію створення кожної з них
  • Дізнаєтесь про роль свят у розвитку американської кухні та чи готують американці зазвичай вдома
  • Зрозумієте поняття та значимість «терруару» в американській кухні. Як пов'язані техніки приготування та базові смаки з особливостями географічного положення цієї країни, її клімату і рельєфу
  • Дізнаєтесь, чи можливо приготувати «тут», як «там». Де і як знайти необхідні продукти, чи можна замінювати.

Для закріплення матеріалу, ви отримаєте 5 відеоуроків з рецептами:
  • Бейгл
  • Бургер з картоплею фрі
  • Краб кейк
  • Крильця BBQ
  • Нагетси
Мінікурс Східна кухня - частина 2 (Таїланд)
790
грн.
990
грн.
  • Дізнаєтесь, чим схожа та чим відрізняється тайська кухня від інших традиційних східних кухонь (китайської, японської тощо)
  • Приготуєте 5 класичних тайських страв та дізнаєтесь історію створення кожної з них
  • Дізнаєтесь, чому тайська кухня — одна з найпопулярніших кухонь світу
  • Зрозумієте поняття та значимість «терруару» у тайській кухні. Як пов'язані техніки приготування та базові смаки з особливостями географічного положення цієї країни та її клімату і рельєфу.
  • Дізнаєтесь, чи можливо приготувати «тут», як «там». Де і як знайти необхідні продукти, чи можна замінювати.

Для закріплення матеріалу, ви отримаєте 5 відеоуроків з рецептами:
  • Пад Тай
  • Том Ям
  • Том Кха
  • Као Пат
  • Манго стікі рис
  • Салат з папайї
Мінікурс Латиноамериканська кухня (Мексика)
790
грн.
990
грн.
  • Дізнаєтесь більше про мексиканську культуру та різноманіття продуктів (фруктів, овочів, м'яса та морепродуктів), що використовуються в мексиканській кухні
  • Приготуєте 5 класичних мексиканських страв та дізнаєтесь історію створення кожної з них
  • Дізнаєтесь, чому мексиканці так полюбляють перець чилі та чому їхні страви потрібно куштувати обережно
  • Зрозумієте поняття та значимість «терруару» у мексиканській кухні. Як пов'язані техніки приготування та базові смаки з особливостями географічного положення цієї країни, її клімату і рельєфу.
  • Дізнаєтесь, чи можливо приготувати «тут», як «там». Де і як знайти необхідні продукти, чи можна замінювати.

Для закріплення матеріалу, ви отримаєте 5 відеоуроків з рецептами:
  • Тако
  • Тортилья
  • Три молока
  • Чилі кон карне
  • Енчіладас
Ольга Мартиновська:
• засновниця Першої української кулінарної Академії;
• суддя 2 сезону «МастерШеф. Професіонали»;
• співвласниця ресторану «Les Foodies» у Парижі;
• співавторка кулінарної книги "100 рецептів на кожен день" з Володимиром Ярославским;
• випускниця «Le Cordon Bleu»;
• пройшла стажування у «Le Oiseau Blanc Restaurant Paris» та «Paul Bocuse restaurant Auberge du Collonges»;
• переможниця 3 сезону «МастерШеф»;
• бренд-шеф київського «Win Bar»;
• веде кулінарний блог в Instagram з аудиторією понад 300 тисяч.
Головний експерт
Напишіть нам на пошту support@culinary.com.ua або у службу підтримки.

Маєте питання?