Дата: 25 березня (доступ до онлайн курсу відкривається одразу)
Формат: онлайн/офлайн
Тривалість: 2 місяці (доступ на 1 рік)
Кулінарний курс
від Ольги Мартиновської
На курсі ви здобудете практичні навички, які допомагають стати професійними кухарями навіть вдома.
Кулінарний курс
Дата: 25 березня (доступ до онлайн курсу відкривається одразу)
Формат: онлайн/офлайн
Тривалість: 2 місяці (доступ на 1 рік)
від Ольги Мартиновської
На курсі ви здобудете практичні навички, які допомагають стати професійними кухарями навіть вдома.
I, II, III, IV рівні
Після закінчення кожного з рівнів курсу на тарифі зі зворотнім зв'язком студент отримує сертифікат. Випускник чотирьох рівнів — диплом.

Кому підійде курс?

03.
Любителям готувати для сім'ї
Ви — сертифікований домашній шеф-кухар, який пригощає гостей стравами професійної кухні
Тим, кому набридло дивувати чоловіка смаженою картоплею
Результат через 2 місяці
04.
Власникам кулінарного бізнесу
Фермерам, фудблогерам та тим, хто готує десерти на замовлення або надає кейтерингові послуги
Ваш бізнес виходить на новий рівень та стає впізнаваним на ринку
Результат через 2 місяці
02.
Тим, хто вже працює на кухні, але хоче підвищити кваліфікацію та рухатися далі
Ви отримали професійні знання і готові підніматися по кар'єрних сходинках
Результат через 2 місяці:
Кухарям-початківцям
Новачкам
Тим, хто не сильний у кулінарії, але хоче це виправити
Ви володієте базовими кулінарними навичками та вільно застосовуєте їх на практиці
Результат через 2 місяці
01.
Дізнайтеся, як проходять офлайн-зустрічі студентів кулінарного курсу
Програма курсу
Модуль 1. Вибір продуктів як початок процесу приготування будь-якої страви
1. Дізнаєтесь, на що звертати увагу при виборі 6 основних видів продуктів в супермаркеті та на ринку, і яких помилок слід уникати
2. Отримаєте лайфхаки по правильному зберіганню фруктів після покупки
3. Навчитесь професійно готувати вишукані страви з фруктів, використовуючи 5 класичних кулінарних технік: бланшування, філеювання, карамелізацію, сувід та холодну конфітизацію

Для закріплення матеріалу, ви отримаєте 5 відеоуроків з рецептами:
1. Ароматний Тарт Татен
2. Найніжніше персикове чатні
3. Груша "Бель Елен"
4. Незвичайний салат з грейпфрутом та козячим сиром
5. Сезонне фруктове карпаччо
Модуль 2. Овочі та зелень
1. Дізнаєтесь, з якими овочами доведеться працювати найчастіше на професійній кухні
2. Отримаєте лайфхаки по правильному приготуванню овочів, щоб вони не втрачали корисних та смакових властивостей
3. Отримаете топ5 свособів зберігання зелені
4. Навчитесь професійно готувати корисні страви з овочів, використовуючи 7 класичних кулінарних технік: етюваж, а-ля грек, бланшування, грилювання, сувід, запікання та брезаж

Для закріплення матеріалу, ви отримаєте 5 відеоуроків з рецептами:
1. Ендивій брезе
2. Хлорофіл зі шпинату
3. Улюблений салат з артишоком
4. Грильована спаржа з яйцем пашот
5. Найніжніша морква гляссе
Модуль 3. Головний інструмент кухаря — Його Величність ніж
1. Дізнаєтесь про 5 видів ножів, які найчастіше використовуються на професійній кухні
2. Опануєте майстерність володіння шефським ножем
3. Ознайомитесь з 9 основними техніками нарізки та попрактикуєте їх використання для нарізки овочів
4. Навчитесь професійно готувати страви з овочів, які потребують вправності у нарізці, використовуючи 6 класичних кулінарних технік: англез, фрітюр, глясаж, конкасе, маринування та варіння

Для закріплення матеріалу, ви отримаєте 4 відеоурока з рецептами:
1. Найсмачніший рецепт рататуя
2. Мінестроне у вас вдома
3. Проста та незвичайна картопля пай
4. Овочі жюльєн
Модуль 4. Бульйон — суп чи ідеальна основа для соусів?
1. Дізнаєтесь, які бульйони готують професійні кулінари, та для чого вони слугують основою
2. Отримаєте лайфхаки по правильному підбору соусів для різноманітних страв
3. Навчитесь професійно готувати 7 соусів, використовуючи 8 нових кулінарних технік: фламбе, припускання, запікання, варіння, тривале томління, легке кипіння, кларифікацію та льєзацію

Для закріплення матеріалу, ви отримаєте 6 відеоуроків з рецептами:
1. Каре зі свинини з цибулею-шалот та соусом Еспаньйол
2. Дорадо на ароматному пару з соусом vin blanc
3. Крок-месьє і крок-мадам
4. Курячий сюпрем з соусом велюте та глазованою цибулею-порей
5. Поп'єт із кролика з мисливським соусом
6. Майонез: перевірений рецепт для приготування вдома
Модуль 5. М'ясо: інструкція по використанню
1. Дізнаєтесь, які частини туші підходять для різних страв із м'яса
2. Отримаєте лайфхаки по температурних режимах для приготування свинини, яловичини, кролика, курки та качки
3. Навчитесь професійно готувати соковиті страви з м'яса, використовуючи 5 класичних кулінарних технік: філеювання, бридаж, томління, пресолтінг, конфі, глясаж, смаження та запікання

Для закріплення матеріалу, ви отримаєте 5 відеоуроків з рецептами:
1. Перепілка з картопляним гратеном
2. Яловичина по-бургундськи
3. Качина ніжка конфі
4. Качина грудка магре
5. Турнедо Россіні
Модуль 6. Риба: інструкція по використанню
1. Дізнаєтесь, як професійно філеювати та готувати рибу
2. Отримаєте лайфхаки по температурних режимах для приготування доради/сібаса, лосося, морського язика/форелі
3. Навчитесь професійно готувати ніжні страви з риби, використовуючи 7 класичних кулінарних технік: соління, моньєр, сувід, смаження, припускання, англез та бер нуазет

Для закріплення матеріалу, ви отримаєте 5 відеоуроків з рецептами:
1. Морський язик в маслі нуазет
2. Смажена дорадо з картоплею в солі, соусом бер блан та шавлієвим маслом
3. Лаврак (сибас) в солі з соусом в'єрж
4. Небанальні рибні котлети
5. Шуба для гурманів
Модуль 7. Морепродукти: інструкція по використанню
1. Дізнаєтесь, як кулінари працюють з морепродуктами на професійній кухні
2. Отримаєте лайфхаки по приготуванню мідій, креветок, каракатиці/бейбі-кальмара, устриць, гребінців
3. Навчитесь професійно готувати довершені страви з морепродуктів, використовуючи 5 класичних кулінарних технік: грилювання, варіння, делікатне смаження, смаження з фламбажем та маринування

Для закріплення матеріалу, ви отримаєте 6 відеоуроків з рецептами:
1. Плато морепродуктів
2. Гребінці з лисичками та кремом із кабачка
3. Теплий салат з кільцями кальмара в томатному соусі та кіноа
4. Креветки з соусом на основі біску та кокосового молока
5. Буйабес
6. Мідії марін'єр
Модуль 8. Презентація страви як окремий вид мистецтва
1. Дізнаєтесь, як професійно презентувати страву, та в якому посуді це краще робити
2. Отримаєте лайфхаки по правильному використанню психології сприйняття страв, щоб викликати незабутні враження у гостей
3. Почнете створювати та працювати над унікальним професійним почерком кулінара

Для закріплення матеріалу, ви отримаєте 6 відеоуроків з рецептами:
1. Філе лосося зі спаржею, смаженою картоплею та соусом голландез
2. Салат з тунцем — інтерпретація Нісуазу
3. Паштет з курячої печінки з маринованими овочами
4. Перепілка з пюре з пастернаку, грибами та агрусом
5. Кубічний профітроль
Модуль 0. Все, що ви досі не знали про яйця
Досліджуємо один із найпоширеніших продуктів — яйце. Разом з Олею розглянемо структуру, класифікацію за калібром та категоріями, шкоду та користь. Дізнаємося практичні поради щодо використання та зберігання яєць, техніки готування та чим їх замінити у стравах. Приготуємо найінстаграмніший Омлет Пуляр і не тільки
Незалежно від тарифу ви:
02.
(*для Basic та Light — електроний сертифікат про прослуховування курсу, для інших тарифів — фізичний або електроний про проходження).
Отримуєте сертифікат* від Першої української кулінарної академії в разі перегляду всіх уроків та виконання не менш ніж 70% домашніх завдань
01.
Стаєте членом ком'юніті, у якому щодня професійно зростаєте, отримуєте підтримку, знаходите друзів та партнерів по бізнесу.
Потрапляєте до єдиної в Україні бази кухарів та кондитерів: Академія створить для вас резюме, а роботодавці з топових ресторанів працевлаштують кращих випускників.
04.
(*для всіх тарифів зі зворотнім зв'язком)
(*для всіх тарифів зі зворотнім зв'язком, всі випускні проводитимуться після нашої Перемоги)
03.
Запрошені на найспекотнішу кулінарну вечірку країни для випускників курсу.
Ольга Мартиновська:
• засновниця Першої української кулінарної Академії;
• суддя 2 сезону «МастерШеф. Професіонали»;
• співвласниця ресторану «Les Foodies» у Парижі;
• співавторка кулінарної книги "100 рецептів на кожен день" з Володимиром Ярославским;
• випускниця «Le Cordon Bleu»;
• пройшла стажування у «Le Oiseau Blanc Restaurant Paris» та «Paul Bocuse restaurant Auberge du Collonges»;
• переможниця 3 сезону «МастерШеф»;
• бренд-шеф київського «Win Bar»;
• веде кулінарний блог в Instagram з аудиторією понад 300 тисяч.
Головний експерт
Тарифи
₴18000 –$666*
₴14000 – $341*
Всі привілеї тарифу Standard

+ 8 домашніх завдань зі зворотним зв'язком від Ольги Мартиновської
+ чат з Олею
₴35000 –$926*
₴28000 – $682*
Всі привілеї тарифу Standart-MID

+ 1 офлайн майстер-клас в професійній студії
+ продуктовий набір для офлайн майстер-класу
₴60000 –$2222*
₴55000 – $1341*
Standard
-MID
Всі привілеї тарифу Standard+

+ 4 офлайн майстер-класи в професійній студії:
+ продуктові набори для 4 офлайн майстер-класів
зі зворотним зв'язком від Ольги Мартиновської
₴6500 – $158*
₴11000 —$407*
Всі привілеї тарифу Light

+ 8 домашніх завдань зі зворотним зв'язком від кураторів — професійних кухарів
+ сертифікат про проходження курсу
+ запрошення на кулінарний випускний вечір
+ можливість стажування у найкращих ресторанах країни
+ можливість потрапити до єдиної в Україні бази кухарів
Standard
Standard+
зі зворотним зв'язком від Ольги Мартиновської та 1 офлайн-зустріччю
зі зворотнім зв'язком від професійних кураторів
₴8000 —$296*
Premium
зі зворотним зв'язком від Ольги Мартиновської та 4 офлайн-зустрічами
₴4600 – $112*
₴2900 — $70*
• 8 модулів
• 8+ навчальних теоретичних відео
• 8+ навчальних відео з рецептами
• 16+ чек-листів, схем, інструкцій та інших додаткових матеріалів
• домашні завдання з самостійною перевіркою
• доступ до чату зі студентами курсу
• доступ до всіх матеріалів на 1 рік
Light
₴4000 –$148*
• 8 модулів
• 15+ навчальних теоретичних відео
• 40+ навчальних відео з рецептами
• 60+ чек-листів, схем, інструкцій та інших додаткових матеріалів
• домашні завдання з самостійною перевіркою
• доступ до чату зі студентами курсу
без зворотнього зв'язку, але з самоперевіркою
Basic
без зворотнього зв'язку, але з самоперевіркою
*вказана ціна є орієнтовною та залежить від поточного курсу й обслуговуючого банку
Як придбати курс у розстрочку?
У вас є чудова можливість придбати курс у безвідсоткову розстрочку, адже всі видсотки банку ми беремо на себе. Як це зробити? Дивіться інструкцію або напишіть у службу підтримки і ми вам з радістю допоможемо!
Відгуки
Більше 1000 відгуків в Instagram по хештегу #ukrainian_culinary_academy
Клікайте на фото, щоб переглянути більше відгуків
Студенти Академії готують
Клікайте на фото, щоб переглянути більше страв
Випускники Академії
Клікайте на фото, щоб переглянути більше фото
FAQ
Напишіть нам на пошту support@culinary.com.ua або у службу підтримки.

Маєте питання?

Інструкція, як придбати курс у розстрочку
Крок 1
Оберіть тариф який Ви хочете придбати на сайті
і натисніть “Купити у безвідсоткову розстрочку".
Крок 3
На сторінці оплати оберіть “У розстрочку".
Крок 4
Далі необхідно обрати банк та заповнити всю необхідну інформацію.
Крок 2
Заповніть всю необхідну інформацію та при виборі способа оплати оберіть “Оформити розстрочку через WayForPay".
Крок 5
Вітаємо, ви придбали курс у розстрочку!