Кулінарний курс II рівень
від Ольги Мартиновської
Наступний потік
11 березня 2024
Формат
онлайн
Тривалість
2 місяці (доступ 1 рік)
Подорожуйте світом та готуйте світові бестселери, не виходячи зі своєї кухні.
Кулінарний курс II рівень
від Ольги Мартиновської
Подорожуйте по світу не виходячи зі своєї кухні, готуючи світові бестселери
Наступний потік
11 березня 2024
Формат
онлайн
Тривалість
2 місяці (доступ 1 рік)
Кордони закрили? Омріяна відпустка буде не раніше, ніж через півроку? Квитки до Неаполя довелось обміняти на ваучери?
Не біда! Вмикайте свою фантазію, дивіться матеріали курсу та влаштовуйте тематичні вечірки для рідних і друзів. Дивуйте усіх справжньою неаполітанською піцою і не тільки, вивчайте культуру та їжу різних регіонів і розширюйте кордони своєї кулінарної обізнаності та майстерності.
I, II, III, IV рівні
Після закінчення кожного з рівнів курсу на тарифі зі зворотнім зв'язком студент отримує сертифікат. Випускник чотирьох рівнів — диплом державного зразка.

Кому підійде курс?

Тим, хто навіть вдома любить створити гастрономічне свято для своєї сім'ї та друзів.
05.
Власникам бізнесу, які хочуть поглибити свої знання міжнародної кухні або їх персоналу (адже офіціантам також потрібно вміти презентувати страву гостям).
04.
Тим, хто хоче стати або відчути себе шефом на професійній кухні, в меню якої є світові гастрономічні бестселери.
03.
Тим, хто хоче взнати більше про кухні світу та цікавляться культурою інших країн. Після проходження курсу, ви зможете вразити інших своїми знаннями та цікавими фактами.
02.
01.
Кухарям, які вже мають базові кулінарні навички та/або пройшли перший базовий кулінарний курс Академії.
Дізнайтеся, як проходять офлайн-зустрічі студентів кулінарного курсу
Програма курсу
Модуль 1. Регіональна французька кухня
  • Дізнаєтесь як французам вдалось створити свою унікальну кухню та стати іконою світової кулінарії, вдало поєднуючи прості інгрідієнти, розкриваючи смаки, та систематизуючи техніки приготування

  • Приготуєте 5 класичних французьких страв та дізнаєтесь історію створення кожної із них

  • Ознайомитесь із різними регіональними особливостями французької кухні, спеціями та локальними продуктами. Обіцяємо, буде дуже цікаво!

  • Зрозумієте поняття та значимість «терруару» у французькій кухні. Як пов'язані техніки приготування та базові смаки з особливостями географічного положення цієї країни та її клімату і рельєфу.

  • Дізнаєтесь, чи можливо приготувати «тут» як «там». Де і як знайти необхідні продукти, чи можна замінювати.

  • Для закріплення матеріалу, ви отримаєте 5 відеоуроків з рецептами:

  1. Цибулевий суп (Soupe à l'oignon)
  2. Цесарка (або півень) у вині (Coq au vin)
  3. Телячий Бланкет (Blanquette de veau)
  4. Пате в тісті (Pâté en croûte)
  5. Фрікасе (fricassée de poulet)
У цьому модулі ви:
Модуль 2. Середземноморська кухня - частина 1 (Італія)
  • Дізнаєтесь на яких продуктах базується середземноморська кухня та чим унікальна саме італійська кухня. Паста, антипасті, різотто, тірамісу — всі ці італійські страви дуже популярні і у нас, але чи дійсно їх готують згідно справжніх, класичних рецептів?

  • Приготуєте 5 класичних італійських страв та дізнаєтесь історію створення кожної із них

  • Дізнаєтесь, як італійський темперамент відобразився в італійській кухні, та який вклад ця кухня принесла у світові кулінарні традиції

  • Зрозумієте поняття та значимість «терруару» у італійській кухні. Як пов'язані техніки приготування та базові смаки з особливостями географічного положення цієї країни та її клімату і рельєфу.

  • Дізнаєтесь, чи можливо приготувати «тут» як «там». Де і як знайти необхідні продукти, чи можна замінювати.

  • Для закріплення матеріалу, ви отримаєте 5 відеоуроків з рецептами:

  1. Ризото Парміджано (Risotto al Parmigiano)
  2. Качо е пеппе (Cacio e Pepe)
  3. Ризото з морепродуктами (Risotto frutti di mare)
  4. Папарделі з рагу із ягня (pappardelle au ragoût d'agneau)
  5. Тортеліні з м'ясом (Tortellinis à la viande)
У цьому модулі ви:
Модуль 3. Середземноморська кухня - частина 2 (Іспанія)
  • Дізнаєтесь, звідки пішла традиція готувати тапас, та чому іспанців вважають одними із самих комунікативних націй світу

  • Приготуєте 5 класичних іспанських страв та дізнаєтесь історію створення кожної з них

  • Довідаєтеся, чому кухню Іспанії часто недооцінюють, хоча вона стала колискою для багатьох сучасних світових бестселерів

  • Зрозумієте поняття та значимість «терруару» в іспанській кухні. Як пов'язані техніки приготування та базові смаки з особливостями географічного положення цієї країни, її клімату та рельєфу.

  • Дізнаєтесь, чи можливо приготувати «тут», як «там». Де і як знайти необхідні продукти і чи можна замінювати.

  • Для закріплення матеріалу, ви отримаєте 5 відеоуроків з рецептами:

  • Восьминіг по-галісійськи
  • Каталонський крем
  • Паелья
  • Тортілья
  • Тушені бичачі хвости
У цьому модулі ви:
Модуль 4. Східна кухня - частина 1 (Індія)
  • Дізнаєтесь, які спеції подарувала Індія світовій кулінарії та чому її роль у розвитку інших кухонь є дуже важливою

  • Приготуєте 5 класичних індійських страв та дізнаєтесь історію створення кожної з них

  • Навчитесь правильно використовувати спеції та розраховувати гостроту страв

  • Зрозумієте поняття та значимість «терруару» в індійській кухні. Як пов'язані техніки приготування та базові смаки з особливостями географічного положення цієї країни, її клімату і рельєфу

  • Дізнаєтесь, чи можливо приготувати «тут», як «там». Де і як знайти необхідні продукти, чи можна замінювати.

  • Для закріплення матеріалу, ви отримаєте 5 відеоуроків з рецептами:

  • Карі
  • Курочка масала
  • Курочка тандурі
  • Наан
  • Даал
У цьому модулі ви:
Модуль 5. Скандинавська кухня (Данія)
  • Ознайомитесь з різноманіттям м'ясного та рибного раціону скандинавів

  • Приготуєте 5 класичних данських страв та дізнаєтесь історію створення кожної з них

  • Зрозумієте поняття та значимість «терруару» у данській кухні. Як пов'язані техніки приготування та базові смаки з особливостями географічного положення цієї країни, її клімату і рельєфу.

  • Дізнаєтесь, чи можливо приготувати «тут», як «там». Де і як знайти необхідні продукти, чи можна замінювати.

  • Оціните простоту та «затишність» скандинавської кухні

  • Для закріплення матеріалу, ви отримаєте 5 відеоуроків з рецептами:

  • Чорна тріска з корнеплодами
  • Датський хліб для сморебродів
  • Закуски з редисом
  • Смореброди
  • Смажений топінамбур і оселедець
У цьому модулі ви:
Модуль 6. Американська кухня (США)
  • Дізнаєтесь, чи правда те, що у США немає своєї аутентичної кухні

  • Приготуєте 5 класичних американських страв та дізнаєтесь історію створення кожної з них

  • Дізнаєтесь про роль свят у розвитку американської кухні та чи готують американці зазвичай вдома

  • Зрозумієте поняття та значимість «терруару» в американській кухні. Як пов'язані техніки приготування та базові смаки з особливостями географічного положення цієї країни, її клімату і рельєфу

  • Дізнаєтесь, чи можливо приготувати «тут», як «там». Де і як знайти необхідні продукти, чи можна замінювати.

  • Для закріплення матеріалу, ви отримаєте 5 відеоуроків з рецептами:

  • Бейгл
  • Бургер з картоплею фрі
  • Краб кейк
  • Крильця BBQ
  • Нагетси

У цьому модулі ви:
Модуль 7. Східна кухня - частина 2 (Таїланд)
  • Дізнаєтесь, чим схожа та чим відрізняється тайська кухня від інших традиційних східних кухонь (китайської, японської тощо)

  • Приготуєте 5 класичних тайських страв та дізнаєтесь історію створення кожної з них

  • Дізнаєтесь, чому тайська кухня — одна з найпопулярніших кухонь світу

  • Зрозумієте поняття та значимість «терруару» у тайській кухні. Як пов'язані техніки приготування та базові смаки з особливостями географічного положення цієї країни та її клімату і рельєфу.

  • Дізнаєтесь, чи можливо приготувати «тут», як «там». Де і як знайти необхідні продукти, чи можна замінювати.

  • Для закріплення матеріалу, ви отримаєте 5 відеоуроків з рецептами:

  • Пад Тай
  • Том Ям
  • Том Кха
  • Као Пат
  • Манго стікі рис
  • Салат з папайї
У цьому модулі ви:
Модуль 8. Латиноамериканська кухня (Мексика)
  • Дізнаєтесь більше про мексиканську культуру та різноманіття продуктів (фруктів, овочів, м'яса та морепродуктів), що використовуються в мексиканській кухні

  • Приготуєте 5 класичних мексиканських страв та дізнаєтесь історію створення кожної з них

  • Дізнаєтесь, чому мексиканці так полюбляють перець чилі та чому їхні страви потрібно куштувати обережно

  • Зрозумієте поняття та значимість «терруару» у мексиканській кухні. Як пов'язані техніки приготування та базові смаки з особливостями географічного положення цієї країни, її клімату і рельєфу.

  • Дізнаєтесь, чи можливо приготувати «тут», як «там». Де і як знайти необхідні продукти, чи можна замінювати.

  • Для закріплення матеріалу, ви отримаєте 5 відеоуроків з рецептами:

  • Тако
  • Тортилья
  • Три молока
  • Чилі кон карне
  • Енчіладас
У цьому модулі ви:
Незалежно від тарифу ви:
(*для Basic та Light — електроний сертифікат про прослуховування курсу, для інших тарифів — фізичний або електроний про проходження).
02.
Отримуєте сертифікат* від Першої української кулінарної академії в разі перегляду всіх уроків та виконання не менш ніж 70% домашніх завдань
(*для всіх тарифів зі зворотнім зв'язком)
Стаєте членом ком'юніті, у якому щодня професійно зростаєте, отримуєте підтримку, знаходите друзів та партнерів по бізнесу.
01.
Потрапляєте до єдиної в Україні бази кухарів та кондитерів: Академія створить для вас резюме, а роботодавці з топових ресторанів працевлаштують кращих випускників.
Запрошені на найспекотнішу кулінарну вечірку країни для випускників курсу.
03.
04.
(*для всіх тарифів зі зворотнім зв'язком, всі випускні проводитимуться після нашої Перемоги)
Ольга Мартиновська:
• засновниця Першої української кулінарної Академії;
• суддя 2 сезону «МастерШеф. Професіонали»;
• співвласниця ресторану «Les Foodies» у Парижі;
• співавторка кулінарної книги "100 рецептів на кожен день" з Володимиром Ярославским;
• випускниця «Le Cordon Bleu»;
• пройшла стажування у «Le Oiseau Blanc Restaurant Paris» та «Paul Bocuse restaurant Auberge du Collonges»;
• переможниця 3 сезону «МастерШеф»;
• бренд-шеф київського «Win Bar»;
• веде кулінарний блог в Instagram з аудиторією понад 180 тисяч.
Головний експерт
Тарифи
*вказана ціна в доларах є орієнтовною та залежить від поточного курсу й обслуговуючого банку
Light
• 8 модулів
• домашні завдання з самостійною перевіркою
• доступ до чату зі студентами курсу
₴4200 – $105*
₴8000 —$296*
Всі привілеї тарифу Standart-MID

+ 1 офлайн майстер-клас на вибір
+ продуктовий набір для офлайн майстер-класу
Standard+
₴24000 – $648*
₴25000 –$926*
без зворотнього зв'язку, але з самоперевіркою
зі зворотним зв'язком від Ольги Мартиновської та 1 офлайн-зустріччю
Standard
Всі привілеї тарифу Light

+ 8 домашніх завдань зі зворотним зв'язком від кураторів — професійних кухарів
+ сертифікат про проходження курсу
+ запрошення на кулінарний випускний вечір
+ можливість стажування у найкращих ресторанах країни
+ можливість потрапити до єдиної в Україні бази кухарів
₴5600 – $140*
₴11000 —$407*
зі зворотнім зв'язком від професійних кураторів
Premium
Всі привілеї тарифу Standard+

+ 4 офлайн майстер-класи
+ продуктові набори для 4 офлайн майстер-класів
₴48000 – $1290*
₴60000 –$2222*
Standard-MID
Всі привілеї тарифу Standard

+ 8 домашніх завдань зі зворотним зв'язком від Ольги Мартиновської
+ секретний чат з Олею
₴12000 – $300*
зі зворотним зв'язком від Ольги Мартиновської та 4 офлайн-зустрічами
₴18000 –$666*
зі зворотнім зв'язком від Ольги Мартиновської
Як придбати курс у розстрочку?
У вас є чудова можливість придбати курс у безвідсоткову розстрочку, адже всі видсотки банку ми беремо на себе. Як це зробити? Дивіться інструкцію або напишіть у службу підтримки і ми вам з радістю допоможемо!
Відгуки
Більше 1000 відгуків в Instagram по хештегу #ukrainian_culinary_academy
Клікайте на фото, щоб переглянути більше відгуків
Студенти Академії готують
Клікайте на фото, щоб переглянути більше страв
Випускники Академії
Клікайте на фото, щоб переглянути більше фото
FAQ
Напишіть нам на пошту support@culinary.com.ua або у службу підтримки.

Маєте питання?

Інструкція, як придбати курс у розстрочку
Крок 1