Навчіться готувати більше 24-х кондитерських шедеврів, навіть якщо ніколи не дружили з духовою шафою
Кондитерський курс
від Ольги Мартиновської
Дата: 25 березня (доступ до онлайн курсу відкривається одразу)
Формат: онлайн / офлайн
Тривалість: 2 місяці (доступ на 1 рік)
I, II, III, IV рівні
Після закінчення кожного з рівнів курсу на тарифі зі зворотнім зв'язком студент отримує сертифікат. Випускник чотирьох рівнів — диплом.
Кондитерський курс від UCA — це не про набір хаотичних відео та чітке дотримання рецептури. Наша місія — показати, що креативність для кондитера така ж важлива, як і філігранна техніка.

Завдяки кондитерському курсу від UCA ви віднайдете свій неповторний стиль.

Завдання Академії — подбати про те, щоб студенти стали професіоналами в кондитерському мистецтві. Саме тому ми розробили курс, у якому систематизували інформацію, зібрану в найкращих кондитерів країни, до кожного рецепту створили додаткові інтерпретації та пояснили все чітко й доступно — без секретів та таємниць — так, аби вийшло в кожного!

Студенти UCA — не лише наша гордість, але й репутація. Тому результат кожного важливий.

Нумо творити історію кондитерського мистецтва разом!
Для кого курс?
01.
Кулінарів, які хочуть освоїти базову роботу з тістом та десертами
Опанувавши правила роботи з кондитеркою, матимете значні переваги — це допоможе при працевлаштуванні!
Результат через 2 місяці
02.
Домашніх кондитерів, які прагнуть навчитися готувати більш професійно
Дізнаєтеся тренди десертів у 2022 році та зі своїм продуктом вразите ринок!
Результат через 2 місяці
05.
Мрійників, які хочуть відкрити власну кондитерську
Знайдете однодумців, заручитеся їх підтримкою та дізнаєтеся, як не припуститися банальних помилок — це додасть впевненості та наблизить вас до мрії!
Результат через 2 місяці
03.
Домогосподарок, які люблять готувати десерти вдома, але часто щось не виходить
Навчитеся на помилках минулого та дивуватимете сім'ю чимось особливим!
Результат через 2 місяці
04.
Кондитерів, які вже працюють, але хочуть розширити асортимент
Прокачаєте креативність, створюватимете унікальні авторські рецепти на базі програми курсу та підкорите ринок завдяки платформі Академії.
Результат через 2 місяці
Дізнайтесь про кондитерський курс за 2 хвилини
Програма курсу
Модуль 1. Лимонний тарт з меренгою. 3 види.
1. Дізнаєтесь чому необхідно зважувати продукти для кондитерських виробів та як правильно це робити зі складними інгредієнтами (наприклад, яйцями)
2. Навчитесь працювати з пісочним тістом саблє
3. Отримаєте лайфхаки по тому, як правильно зберігати кондитерські напівфабрикати
4. Зрозумієте нюанси приготування італійської меренги
5. Дізнаєтесь, як збалансувати смак тарту та зробити лимонний крем правильної консистенції

Рецепти:
  • Класичний лимонний тарт з меренгою
  • Запечений лимонний тарт
  • Порційний лимонний тарт
Модуль 2. Еклери класичні та 2 авторських рецепти.
1. Поекспериментуєте з духовою шафою та зрозумієте, як правильно обирати режим для випічки еклер
2. Навчитесь працювати з заварним тістом
3. Ознайомитесь з головними помилками, з якими стикаються кондитери при випічці еклерів, та дізнаєтесь як їх уникнути
4. Зрозумієте, як готувати крем та глазур, та збирати цей десерт

Рецепти:
  • Класичні еклери з ванільним кремом
  • Еклер "Снікерс"
  • Еклери з ганашем та шоколадним декором
Модуль 3. Мармуровий кекс та 2 авторські рецепти
1. Збагнете, як правильно готувати шоколадну та ванільну основу для кексу та досягти ефекту мармуровості
2. Навчитесь працювати з бісквітним тістом
3. Дізнаєтесь, як правильно працювати з формами для кексу та для чого потрібні «рубашки» з пергаменту
4. Навчитесь готувати глазур гурме

Рецепти:
  • Мармуровий кекс
  • Порційний безглютеновий кекс з маком та горіхами
  • Мигдалевий нуазет із кремом фісташка/малина
Модуль 4. Чизкейк Нью-Йорк
1. Зрозумієте, з яких етапів складається приготування цього десерту та чому це довготривалий процес
2. Навчитесь готувати чизкейк, як в найкращих кав'ярнях США — високий, смачний та без тріщин
3. Крім рецепту класичного чізкейку Нью-Йорк, отримаєте 2 додаткових рецепти-інтерпретації від Олі та Антона*

Рецепти:
  • Баскський чизкейк
  • Чизкейк Нью-Йорк
  • Чизкейк-персик
Модуль 5. Шоколадний нуазет
1. Дізнаєтесь, як правильно готувати соус праліне та ганаш джандуйя
2. Зрозумієте нюанси приготування французької меренги
3. Дізнаєтесь, як збирати та покривати шоколадні десерти та дефростувати їх перед подачею
4. Потренуєтесь у використанні кандуріну для декорування десертів
5. Крім рецепту шоколадного горіху, отримаєте 2 додаткових рецепти-інтерпретації від Олі та Антона*

Рецепти:
  • Шоколадний нуазет
  • Шоколадний брауні
  • Шоколадний кейк з манговою карамеллю
Модуль 6. Мигдалево-смородиновий антреме (мусовий торт)
1. Дізнаєтесь, з яких етапів складається приготування мусових тортів
2. Навчитесь робити крем-брюле та пюре з фруктів для кондитерських виробів
3. Отримаєте рецепт створення справжньої зеркальної глазурі та пізнаєте особливості її нанесення на торт
4. Крім рецепту класичного торту - антреме, отримаєте 2 додаткових рецепти-інтерпретації від Олі та Антона*

Рецепти:
  • Мигдалево-смородиновий антреме
  • Різдвяне поліно
  • Десерт Анна Павлова
Модуль 7. Бріош з шоколадом
1. Навчитесь працювати з листковим дріжджовим та французьким здобним тістом
2. Попрактикуєтесь у виготовленні справжньої шоколадної пасти
3. Зрозумієте, як скручувати тісто для виготовлення бріошу
4. Крім рецепту бріошу з шоколадом, отримаєте 2 додаткових рецепти-інтерпретації від Олі та Антона*

Рецепти:
  • Бріош з шоколадом
  • Ромова баба
  • Бріош з листкового тіста
Модуль 8. Мигдалевий торт з фісташковим ганашем та малиновим кремю
1. Закріпите навички роботи з бісквітним тістом
2. Дізнаєтесь різницю між кремом та кремю
3. Зрозумієте процес збірки торту та варіанти його декорування
4. Крім рецепту мигдалевого торту, отримаєте 2 додаткових рецепти-інтерпретації від Олі та Антона*

Рецепти:
  • Мигдальний торт з фісташковим ганашем та малиновим кремю
  • Бенто-торт медовик
  • Мусовий торт “Fantasy”
Модуль 0. Трюфель
  1. Ви навчитеся готувати авторський трюфель на базі рецепту французького шеф-кондитера світового рівня Гійома Мабійо
  2. Дізнаєтесь як правильно готувати заварне тісто та чи потрібна для цього кухонна техніка
  3. Навчитесь універсальній техніці приготування шу з використанням крокліну
  4. Дізнаєтесь як приготувати м'яку карамель, та чим вона відрізняється від інших типів карамелі
  5. Навчитесь технології приготування шоколадного ганашу
  6. Опануєте два види покриття для трюфелю та дізнаєтесь в чому їхня особливість
  7. Дізнаєтесь як начиняти шу
  8. Зрозумієте як збирати десерт трюфель та в якому стані його можна декорувати
Тарифи
₴18000 –$666*
₴14000 – $341*
Всі привілеї тарифу Standard

+ 8-16 домашніх завдань зі зворотним зв'язком від Олі Мартиновської
+ чат з Олею
Standard
-MID
зі зворотним зв'язком від Ольги Мартиновської
₴35000 –$926*
₴28000 – $682*
Всі привілеї тарифу Standart-MID

+ 1 офлайн майстер-клас з шеф-кондитером в професійній студії
+ продуктовий набір для офлайн майстер-класу
Standard+
зі зворотним зв'язком від Ольги Мартиновської та 1 офлайн-зустріччю
₴60000 –$2222*
₴55000 – $1341*
Всі привілеї тарифу Standard+

+ 4 офлайн майстер-класи з шеф-кондитерами в професійній студії
+ продуктові набори для 4 офлайн майстер-класів
Premium
зі зворотним зв'язком від Ольги Мартиновської та 4 офлайн-зустрічами
₴6500 – $158*
₴11000 —$407*
Всі привілеї тарифу Light

+ 8-16 (за бажанням) домашніх завдань зі зворотним зв'язком від професійний кухарів-кураторів
+ чат з кураторами
Standard
зі зворотнім зв'язком від професійних кураторів
₴8000 —$296*
₴4600 – $112*
Всі привілеї тарифу Basic

+ друга навчальна траєкторія — кондитер-експериментатор (розвиваєте креативність та авторський стиль)
+ 16 навчальних блоків з інтерпретаціями рецептів (всього 36)
+ 20+ чек-листів, схем, інструкцій та інших додаткових матеріалів (всього 40+)
₴2900 — $70*
• 8 модулів
• одна навчальна траєкторія — кондитер
• 8 навчальних блоків з класичними рецептами
• 20+ чек-листів, інструкцій та інших додаткових матеріалів
• домашні завдання з самостійною перевіркою
• доступ до чатів зі студентами курсу
• загальний доступ до всіх матеріалів — 1 рік
Light
₴4000 –$148*
без зворотнього зв'язку, але з самоперевіркою
без зворотнього зв'язку, але з самоперевіркою
Basic
*вказана ціна є орієнтовною та залежить від поточного курсу й обслуговуючого банку
Незалежно від тарифу ви:
01.
Стаєте членом ком'юніті, у якому щодня професійно зростаєте, отримуєте підтримку, знаходите друзів та партнерів по бізнесу.
02.
(*для Basic та Light — електроний сертифікат про прослуховування курсу, для інших тарифів — фізичний або електроний про проходження).
Отримуєте сертифікат* від Першої української кулінарної академії в разі перегляду всіх уроків та виконання не менш ніж 70% домашніх завдань
Потрапляєте до єдиної в Україні бази кухарів та кондитерів: Академія створить для вас резюме, а роботодавці з топових ресторанів працевлаштують кращих випускників.
04.
(*для всіх тарифів зі зворотнім зв'язком)
03.
Запрошені на найспекотнішу кулінарну вечірку країни для випускників курсу.
(*для всіх тарифів зі зворотнім зв'язком, всі випускні проводитимуться після нашої Перемоги)
Ольга Мартиновська:
• суддя 2 сезону «МастерШеф. Професіонали»;
• співвласниця ресторану «Les Foodies» у Парижі;
• бренд-шеф київського «Win Bar»;
• переможниця 3 сезону «МастерШеф»;
• випускниця «Le Cordon Bleu»;
• пройшла стажування у «Le Oiseau Blanc Restaurant Paris» та «Paul Bocuse restaurant Auberge du Collonges»;
• веде кулінарний блог в Instagram з аудиторією понад 320 тисяч.
Студенти Академії готують
Клікайте на фото, щоб переглянути більше фото
Як придбати курс у розстрочку?
У вас є чудова можливість придбати курс у безвідсоткову розстрочку, адже всі відсотки банку ми беремо на себе. Як це зробити? Дивіться інструкцію або напишіть у службу підтримки і ми вам з радістю допоможемо!
Відгуки
Більше 1000 відгуків в Instagram по хештегу #ukrainian_culinary_academy
Клікайте на фото, щоб переглянути більше відгуків
Випускники Академії
Клікайте на фото, щоб переглянути більше фото
FAQ
Напишіть нам на пошту support@culinary.com.ua або у службу підтримки.

Маєте питання?

Інструкція, як придбати курс у розстрочку
Крок 1
Оберіть тариф який Ви хочете придбати на сайті
і натисніть “Купити у безвідсоткову розстрочку".
Крок 3
На сторінці оплати оберіть “У розстрочку".
Крок 4
Далі необхідно обрати банк та заповнити всю необхідну інформацію.
Крок 2
Заповніть всю необхідну інформацію та при виборі способа оплати оберіть “Оформити розстрочку через WayForPay".
Крок 5
Вітаємо, ви придбали курс у розстрочку!