Навчіться готувати більше 24-х кондитерських шедеврів, навіть якщо ніколи не дружили з духовою шафою
Кондитерський курс
від Ольги Мартиновської
Дата: 11 березня 2024
Формат: онлайн / офлайн
Тривалість: 2 місяці (доступ на 1 рік)
I, II, III, IV рівні
Після закінчення кожного з рівнів курсу на тарифі зі зворотнім зв'язком студент отримує сертифікат. Випускник чотирьох рівнів — диплом державного зразка.
Кондитерський курс від UCA — це не про набір хаотичних відео та чітке дотримання рецептури. Наша місія — показати, що креативність для кондитера така ж важлива, як і філігранна техніка.

Завдяки кондитерському курсу від UCA ви віднайдете свій неповторний стиль.

Завдання Академії — подбати про те, щоб студенти стали професіоналами в кондитерському мистецтві. Саме тому ми розробили курс, у якому систематизували інформацію, зібрану в найкращих кондитерів країни, до кожного рецепту створили додаткові інтерпретації та пояснили все чітко й доступно — без секретів та таємниць — так, аби вийшло в кожного!

Студенти UCA — не лише наша гордість, але й репутація. Тому результат кожного важливий.

Нумо творити історію кондитерського мистецтва разом!
Для кого курс?
Результат через 2 місяці
Опанувавши правила роботи з кондитеркою, матимете значні переваги — це допоможе при працевлаштуванні!
Кулінарів, які хочуть освоїти базову роботу з тістом та десертами
01.
Результат через 2 місяці
Дізнаєтеся тренди десертів у 2022 році та зі своїм продуктом вразите ринок!
Домашніх кондитерів, які прагнуть навчитися готувати більш професійно
02.
Результат через 2 місяці
Навчитеся на помилках минулого та дивуватимете сім'ю чимось особливим!
Домогосподарок, які люблять готувати десерти вдома, але часто щось не виходить
03.
Результат через 2 місяці
Прокачаєте креативність, створюватимете унікальні авторські рецепти на базі програми курсу та підкорите ринок завдяки платформі Академії.
Кондитерів, які вже працюють, але хочуть розширити асортимент
04.
Результат через 2 місяці
Знайдете однодумців, заручитеся їх підтримкою та дізнаєтеся, як не припуститися банальних помилок — це додасть впевненості та наблизить вас до мрії!
Мрійників, які хочуть відкрити власну кондитерську
05.
Дізнайтесь про кондитерський курс за 2 хвилини
Програма курсу
1. Дізнаєтесь чому необхідно зважувати продукти для кондитерських виробів та як правильно це робити зі складними інгредієнтами (наприклад, яйцями)

2. Навчитесь працювати з пісочним тістом саблє

3. Отримаєте лайфхаки по тому, як правильно зберігати кондитерські напівфабрикати

4. Зрозумієте нюанси приготування італійської меренги

5. Дізнаєтесь, як збалансувати смак тарту та зробити лимонний крем правильної консистенції

6. Отримаєте рецепти:
• Класичний лимонний тарт з меренгою
• Запечений лимонний тарт
• Порційний лимонний тарт

Модуль 1. Лимонний тарт з меренгою. 3 види.
1. Поекспериментуєте з духовою шафою та зрозумієте, як правильно обирати режим для випічки еклер

2. Навчитесь працювати з заварним тістом

3. Ознайомитесь з головними помилками, з якими стикаються кондитери при випічці еклерів, та дізнаєтесь як їх уникнути

4. Зрозумієте, як готувати крем та глазур, та збирати цей десерт

5. Отримаєте рецепти:
• Класичні еклери з ванільним кремом
• Еклер "Снікерс"
• Еклери з ганашем та шоколадним декором

Модуль 2. Еклери класичні та 2 авторських рецепти.
1. Збагнете, як правильно готувати шоколадну та ванільну основу для кексу та досягти ефекту мармуровості

2. Навчитесь працювати з бісквітним тістом

3. Дізнаєтесь, як правильно працювати з формами для кексу та для чого потрібні «рубашки» з пергаменту

4. Навчитесь готувати глазур гурме

5. Отримаєте рецепти:
• Мармуровий кекс
• Порційний безглютеновий кекс з маком та горіхами
• Мигдалевий нуазет із кремом фісташка/малина

Модуль 3. Мармуровий кекс та 2 авторські рецепти.
1. Дізнаєтесь, з яких етапів складається приготування мусових тортів

2. Навчитесь робити крем-брюле та пюре з фруктів для кондитерських виробів

3. Отримаєте рецепт створення справжньої зеркальної глазурі та пізнаєте особливості її нанесення на торт

4. Крім рецепту класичного торту - антреме, отримаєте 2 додаткових рецепти-інтерпретації від Олі та Антона і позмагаєтесь у конкурсі!*
Модуль 6. Мигдалево-смородиновий антреме (мусовий торт)
1. Зрозумієте, з яких етапів складається приготування цього десерту та чому це довготривалий процес

2. Навчитесь готувати чизкейк, як в найкращих кав'ярнях США — високий, смачний та без тріщин

3. Крім рецепту класичного чізкейку Нью-Йорк, отримаєте 2 додаткових рецепти-інтерпретації від Олі та Антона і позмагаєтесь у конкурсі!*
Модуль 4. Чизкейк Нью-Йорк
1. Навчитесь працювати з листковим дріжджовим та французьким здобним тістом

2. Попрактикуєтесь у виготовленні справжньої шоколадної пасти

3. Зрозумієте, як скручувати тісто для виготовлення бріошу

4. Крім рецепту бріошу з шоколадом, отримаєте 2 додаткових рецепти-інтерпретації від Олі та Антона і позмагаєтесь у конкурсі!*
Модуль 7. Бріош з шоколадом
1. Дізнаєтесь, як правильно готувати соус праліне та ганаш джандуйя

2. Зрозумієте нюанси приготування французької меренги

3. Дізнаєтесь, як збирати та покривати шоколадні десерти та дефростувати їх перед подачею

4. Потренуєтесь у використанні кандуріну для декорування десертів

5. Крім рецепту шоколадного горіху, отримаєте 2 додаткових рецепти-інтерпретації від Олі та Антона і позмагаєтесь у конкурсі!
Модуль 5. Шоколадний нуазет
1. Закріпите навички роботи з бісквітним тістом

2. Дізнаєтесь різницю між кремом та кремю

3. Зрозумієте процес збірки торту та варіанти його декорування

4. Крім рецепту мигдалевого торту, отримаєте 2 додаткових рецепти-інтерпретації від Олі та Антона і позмагаєтесь у конкурсі!*
Модуль 8. Мигдалевий торт з фісташковим ганашем та малиновим кремю
Незалежно від тарифу ви:
01.
Стаєте членом ком'юніті, у якому щодня професійно зростаєте, отримуєте підтримку, знаходите друзів та партнерів по бізнесу.
02.
(*для Basic та Light — електроний сертифікат про прослуховування курсу, для інших тарифів — фізичний або електроний про проходження).
Отримуєте сертифікат* від Першої української кулінарної академії в разі перегляду всіх уроків та виконання не менш ніж 70% домашніх завдань
Потрапляєте до єдиної в Україні бази кухарів та кондитерів: Академія створить для вас резюме, а роботодавці з топових ресторанів працевлаштують кращих випускників.
03.
Запрошені на найспекотнішу кулінарну вечірку країни для випускників курсу.
04.
(*для всіх тарифів зі зворотнім зв'язком)
(*для всіх тарифів зі зворотнім зв'язком, всі випускні проводитимуться після нашої Перемоги)
Ольга Мартиновська:
• суддя 2 сезону «МастерШеф. Професіонали»;
• співвласниця ресторану «Les Foodies» у Парижі;
• бренд-шеф київського «Win Bar»;
• переможниця 3 сезону «МастерШеф»;
• випускниця «Le Cordon Bleu»;
• пройшла стажування у «Le Oiseau Blanc Restaurant Paris» та «Paul Bocuse restaurant Auberge du Collonges»;
• веде кулінарний блог в Instagram з аудиторією понад 170 тисяч.
Студенти Академії готують
Клікайте на фото, щоб переглянути більше фото
Тарифи
₴18000 –$666*
₴12000 – $300*
Всі привілеї тарифу Standard

+ 8-16 домашніх завдань зі зворотним зв'язком від Олі Мартиновської
+ чат з Олею
Standard
-MID
зі зворотним зв'язком від Ольги Мартиновської
₴25000 –$926*
₴24000 – $648*
Всі привілеї тарифу Standart-MID

+ 1 офлайн майстер-клас з шеф-кондитером в професійній студії
+ продуктовий набір для офлайн майстер-класу
Standard+
зі зворотним зв'язком від Ольги Мартиновської та 1 офлайн-зустріччю
₴60000 –$2222*
₴48000 – $1290*
Всі привілеї тарифу Standard+

+ 4 офлайн майстер-класи з шеф-кондитерами в професійній студії
+ продуктові набори для 4 офлайн майстер-класів
Premium
зі зворотним зв'язком від Ольги Мартиновської та 4 офлайн-зустрічами
₴5600 – $140*
₴11000 —$407*
Всі привілеї тарифу Light

+ 8-16 (за бажанням) домашніх завдань зі зворотним зв'язком від професійний кухарів-кураторів
+ чат з кураторами
Standard
зі зворотнім зв'язком від професійних кураторів
₴8000 —$296*
₴4200 – $105*
Всі привілеї тарифу Basic

+ друга навчальна траєкторія — кондитер-експериментатор (розвиваєте кретивність та авторський стиль)
+ 16 навчальних блоків з інтерпретаціями рецептів (всього 36)
+ 20+ чек-листів, схем, інструкцій та інших додаткових матеріалів (всього 40+)
₴2500 — $62*
• 8 модулів
• одна навчальна траєкторія — кондитер
• 8 навчальних блоків з класичними рецептами
• 20+ чек-листів, інструкцій та інших додаткових матеріалів
• домашні завдання з самостійною перевіркою
• доступ до чатів зі студентами курсу
Light
₴4000 –$148*
без зворотнього зв'язку, але з самоперевіркою
без зворотнього зв'язку, але з самоперевіркою
Basic
*вказана ціна є орієнтовною та залежить від поточного курсу й обслуговуючого банку
Як придбати курс у розстрочку?
У вас є чудова можливість придбати курс у безвідсоткову розстрочку, адже всі відсотки банку ми беремо на себе. Як це зробити? Дивіться інструкцію або напишіть у службу підтримки і ми вам з радістю допоможемо!
Відгуки
Більше 1000 відгуків в Instagram по хештегу #ukrainian_culinary_academy
Клікайте на фото, щоб переглянути більше відгуків
Випускники Академії
Клікайте на фото, щоб переглянути більше фото
FAQ
Напишіть нам на пошту support@culinary.com.ua або у службу підтримки.

Маєте питання?

Інструкція, як придбати курс у розстрочку
Крок 1
Оберіть тариф який Ви хочете придбати на сайті
і натисніть “Купити у безвідсоткову розстрочку".
Крок 3
На сторінці оплати оберіть “У розстрочку".
Крок 4
Далі необхідно обрати банк та заповнити всю необхідну інформацію.
Крок 2
Заповніть всю необхідну інформацію та при виборі способа оплати оберіть “Оформити розстрочку через WayForPay".
Крок 5
Вітаємо, ви придбали курс у розстрочку!