Кулінарні міні-курси
"Світові кулінарні бестселери"
Формат
онлайн
Подорожуйте світом та готуйте світові бестселери, не виходячи зі своєї кухні.
Кулінарні міні-курси
"Світові кулінарні бестселери"
Подорожуйте по світу не виходячи зі своєї кухні, готуючи світові бестселери
онлайн
Формат
Програма міні-курсу "Тайська кухня"
Після проходження міні-курсу ви:
  • Дізнаєтесь, чим схожа та чим відрізняється тайська кухня від інших традиційних східних кухонь (китайської, японської тощо)

  • Приготуєте 5 класичних тайських страв та дізнаєтесь історію створення кожної з них

  • Дізнаєтесь, чому тайська кухня — одна з найпопулярніших кухонь світу

  • Зрозумієте поняття та значимість «терруару» у тайській кухні. Як пов'язані техніки приготування та базові смаки з особливостями географічного положення цієї країни та її клімату і рельєфу.

  • Дізнаєтесь, чи можливо приготувати «тут», як «там». Де і як знайти необхідні продукти, чи можна замінювати.
      До міні-курсу входить:
      Відео уроки:
      • Пад Тай (Pad Thai)
      • Том Ям
      • Том Кха (Tom Kha)
      • Смажений рис (Khao Pad)
      • Салат із зеленої папаї (Green papaya salad)
      • Манго стікі райс (Mango sticky rice)

      Конспекти:
      • Страви візитівки тайської кухні
      • Міфи тайської кухні
      • Історія тайської кухн

      Без зворотнього зв'язку, але з самоперевіркою
      Доступ до міні-курсу — 1 рік
      Доступ надійде на пошту протягом 3 годин після оплати
      ₴590 – $14,99*
      ₴1700 —$45*
      Програма міні-курсу "Іспанська кухня"
      Після проходження міні-курсу ви:
      • Дізнаєтесь, звідки пішла традиція готувати тапас, та чому іспанців вважають одними із самих комунікативних націй світу

      • Приготуєте 5 класичних іспанських страв та дізнаєтесь історію створення кожної з них

      • Довідаєтеся, чому кухню Іспанії часто недооцінюють, хоча вона стала колискою для багатьох сучасних світових бестселерів

      • Зрозумієте поняття та значимість «терруару» в іспанській кухні. Як пов'язані техніки приготування та базові смаки з особливостями географічного положення цієї країни, її клімату та рельєфу.

      • Дізнаєтесь, чи можливо приготувати «тут», як «там». Де і як знайти необхідні продукти і чи можна замінювати.
      До міні-курсу входить:
      Відео уроки:
      • Історія розвитку іспанської кухні та гастрономічні регіони – теорія
      • Восьминіг по-галісійськи (Poulpe galicien)
      • Каталонський крем
 (crème catalane)
      • Паелья 
(Paella)
      • Тортілья 
(Tortilla de patatas)
      • Тушені бичачі хвости (Rabo de toro)

      Конспекти:
      • Страви візитівки іспанської кухні
      • Види хамону
      • Відомі іспанські вина
      • Відомі іспанські коктейлі
      • Іспанські сири
      • Відомі іспанські шефи
      • Види оливкової олії

      Без зворотнього зв'язку, але з самоперевіркою
      Доступ до міні-курсу — 1 рік
      Доступ надійде на пошту протягом 3 годин після оплати
      ₴590 – $14,99*
      ₴1700 —$45*
      Програма міні-курсу "Регіональна французька кухня"
      Після проходження міні-курсу ви:
      • Дізнаєтесь як французам вдалось створити свою унікальну кухню та стати іконою світової кулінарії, вдало поєднуючи прості інгрідієнти, розкриваючи смаки, та систематизуючи техніки приготування

      • Приготуєте 5 класичних французьких страв та дізнаєтесь історію створення кожної із них

      • Ознайомитесь із різними регіональними особливостями французької кухні, спеціями та локальними продуктами. Обіцяємо, буде дуже цікаво!

      • Зрозумієте поняття та значимість «терруару» у французькій кухні. Як пов'язані техніки приготування та базові смаки з особливостями географічного положення цієї країни та її клімату і рельєфу.

      • Дізнаєтесь, чи можливо приготувати «тут» як «там». Де і як знайти необхідні продукти, чи можна замінювати.
      До міні-курсу входить:
      Відео уроки:
      • Історія розвитку французької кухні і гастрономічні регіони – теорія
      • Історія Мішлену та цікаві факти – теорія
      • Цибулевий суп (Soupe à l'oignon)
      • Цесарка (або півень) у вині (Coq au vin)
      • Телячий Бланкет (Blanquette de veau)
      • Пате в тісті (Pâté en croûte)
      • Фрікасе (fricassée de poulet)

      Конспекти:
      • Страви – візитівки французької кухні
      • Гастрономічні регіони Франції
      • Історія Мішлену
      • Відомі французькі шефи
      • Традиційні види хліба Франції
      • Французькі сири
      • Відомі французькі вина
      • Відомі французькі коктейлі

      Без зворотнього зв'язку, але з самоперевіркою
      Доступ до міні-курсу — 1 рік
      Доступ надійде на пошту протягом 3 годин після оплати
      ₴590 – $14,99*
      ₴1700 —$45*
      Програма міні-курсу "Італійська кухня"
      Після проходження міні-курсу ви:
      • Дізнаєтесь на яких продуктах базується середземноморська кухня та чим унікальна саме італійська кухня. Паста, антипасті, різотто, тірамісу — всі ці італійські страви дуже популярні і у нас, але чи дійсно їх готують згідно справжніх, класичних рецептів?

      • Приготуєте 5 класичних італійських страв та дізнаєтесь історію створення кожної із них

      • Дізнаєтесь, як італійський темперамент відобразився в італійській кухні, та який вклад ця кухня принесла у світові кулінарні традиції

      • Зрозумієте поняття та значимість «терруару» у італійській кухні. Як пов'язані техніки приготування та базові смаки з особливостями географічного положення цієї країни та її клімату і рельєфу.

      • Дізнаєтесь, чи можливо приготувати «тут» як «там». Де і як знайти необхідні продукти, чи можна замінювати.
      До міні-курсу входить:
      Відео уроки:
      • Історія розвитку італійської кухні та гастрономічні регіони – теорія
      • Цікаві факти – теорія
      • Ризото Парміджано (Risotto al Parmigiano)
      • Качо е пеппе (Cacio e Pepe)
      • Ризото з морепродуктами (Risotto frutti di mare)
      • Папарделі з рагу із ягня (pappardelle au ragoût d'agneau)
      • Тортеліні з м'ясом (Tortellinis à la viande)

      Конспекти:
      • Страви візитівки італійської кухні
      • Історія виникнення італійської кухні і гастрономічні регіони
      • Відомі італійські шефи
      • Італійські сири
      • Відомі італійські коктейлі
      • Види борошна
      • Види пасти
      • Відомі італійські вина

      Без зворотнього зв'язку, але з самоперевіркою
      Доступ до міні-курсу — 1 рік
      Доступ надійде на пошту протягом 3 годин після оплати
      ₴590 – $14,99*
      ₴1700 —$45*
      Програма міні-курсу "Індійська кухня"
      Після проходження міні-курсу ви:
      • Дізнаєтесь, які спеції подарувала Індія світовій кулінарії та чому її роль у розвитку інших кухонь є дуже важливою

      • Приготуєте 5 класичних індійських страв та дізнаєтесь історію створення кожної з них

      • Навчитесь правильно використовувати спеції та розраховувати гостроту страв

      • Зрозумієте поняття та значимість «терруару» в індійській кухні. Як пов'язані техніки приготування та базові смаки з особливостями географічного положення цієї країни, її клімату і рельєфу

      • Дізнаєтесь, чи можливо приготувати «тут», як «там». Де і як знайти необхідні продукти, чи можна замінювати.

      До міні-курсу входить:
      Відео уроки:
      • Історія розвитку індійської кухні та гастрономічні регіони – теорія
      • Карі (Curry)
      • Курочка масала (Chicken Tikka Masala)
      • Тандурі (Tandoori)
      • Наан (Naan)
      • Даал (Dal)

      Конспекти:
      • Страви візитівки індійської кухні
      • Спеції в Індії
      • Історія індійської кухні

      Без зворотнього зв'язку, але з самоперевіркою
      Доступ до міні-курсу — 1 рік
      Доступ надійде на пошту протягом 3 годин після оплати
      ₴590 – $14,99*
      ₴1700 —$45*
      Програма міні-курсу "Данська кухня"
      Після проходження міні-курсу ви:
      • Ознайомитесь з різноманіттям м'ясного та рибного раціону скандинавів

      • Приготуєте 5 класичних данських страв та дізнаєтесь історію створення кожної з них

      • Зрозумієте поняття та значимість «терруару» у данській кухні. Як пов'язані техніки приготування та базові смаки з особливостями географічного положення цієї країни, її клімату і рельєфу.

      • Дізнаєтесь, чи можливо приготувати «тут», як «там». Де і як знайти необхідні продукти, чи можна замінювати.

      • Оціните простоту та «затишність» скандинавської кухні

      До міні-курсу входить:
      Відео уроки:
      • Історія появи та розвитку нордичної кухні – теорія
      • Чорна тріска з коренеплодами
      • Хліб
      • Закуска з редисом
      • Смореброди
      • Топінамбу

      Конспекти:
      • Страви візитівки данської кухні
      • NEW NORDIC CUISINE
      • Історія данської кухні
      • Кисло-солодкий смак традиційних
        північних страв

      Без зворотнього зв'язку, але з самоперевіркою
      Доступ до міні-курсу — 1 рік
      Доступ надійде на пошту протягом 3 годин після оплати
      ₴590 – $14,99*
      ₴1700 —$45*
      Програма міні-курсу "Американська кухня"
      Після проходження міні-курсу ви:
      • Дізнаєтесь, чи правда те, що у США немає своєї аутентичної кухні

      • Приготуєте 5 класичних американських страв та дізнаєтесь історію створення кожної з них

      • Дізнаєтесь про роль свят у розвитку американської кухні та чи готують американці зазвичай вдома

      • Зрозумієте поняття та значимість «терруару» в американській кухні. Як пов'язані техніки приготування та базові смаки з особливостями географічного положення цієї країни, її клімату і рельєфу

      • Дізнаєтесь, чи можливо приготувати «тут», як «там». Де і як знайти необхідні продукти, чи можна замінювати.


          До міні-курсу входить:
          Відео уроки:
          • Бейгл
          • Бургер
          • Крабс кейк
          • Крильця барбекю (BBQ Wings)
          • Нагетси

          Конспекти:
          • Страви візитівки американської кухні
          • Спеції. Міфи. Факти
          • Улюблені страви президентів США

          Без зворотнього зв'язку, але з самоперевіркою
          Доступ до міні-курсу — 1 рік
          Доступ надійде на пошту протягом 3 годин після оплати
          ₴590 – $14,99*
          ₴1700 —$45*
          Програма міні-курсу "Мексиканська кухня"
          Після проходження міні-курсу ви:
          • Дізнаєтесь більше про мексиканську культуру та різноманіття продуктів (фруктів, овочів, м'яса та морепродуктів), що використовуються в мексиканській кухні

          • Приготуєте 5 класичних мексиканських страв та дізнаєтесь історію створення кожної з них

          • Дізнаєтесь, чому мексиканці так полюбляють перець чилі та чому їхні страви потрібно куштувати обережно

          • Зрозумієте поняття та значимість «терруару» у мексиканській кухні. Як пов'язані техніки приготування та базові смаки з особливостями географічного положення цієї країни, її клімату і рельєфу.

          • Дізнаєтесь, чи можливо приготувати «тут», як «там». Де і як знайти необхідні продукти, чи можна замінювати.

          До міні-курсу входить:
          Відео уроки:
          • Енчілада (Enchilada)
          • Три молока
          • Тортилья/Кесадилья
          • Тако
          • Чилі кон карне (Chili con carne)

          Конспекти:
          • Страви візитівки мексиканської кухні
          • Історія мексиканської кухні

          Без зворотнього зв'язку, але з самоперевіркою
          Доступ до міні-курсу — 1 рік
          Доступ надійде на пошту протягом 3 годин після оплати
          ₴590 – $14,99*
          ₴1700 —$45*
          ₴4200 – $108*
          ₴8880 —$221*
          Купити 8 міні-курсів "Світові кулінарні бестселери"
          Ольга Мартиновська:
          • засновниця Першої української кулінарної Академії;
          • суддя 2 сезону «МастерШеф. Професіонали»;
          • співвласниця ресторану «Les Foodies» у Парижі;
          • співавторка кулінарної книги "100 рецептів на кожен день" з Володимиром Ярославским;
          • випускниця «Le Cordon Bleu»;
          • пройшла стажування у «Le Oiseau Blanc Restaurant Paris» та «Paul Bocuse restaurant Auberge du Collonges»;
          • переможниця 3 сезону «МастерШеф»;
          • бренд-шеф київського «Win Bar»;
          • веде кулінарний блог в Instagram з аудиторією понад 180 тисяч.
          Головний експерт
          Відгуки
          Більше 1000 відгуків в Instagram по хештегу #ukrainian_culinary_academy
          Клікайте на фото, щоб переглянути більше відгуків
          Студенти Академії готують
          Клікайте на фото, щоб переглянути більше страв
          Випускники Академії
          Клікайте на фото, щоб переглянути більше фото
          Напишіть нам на пошту support@culinary.com.ua або у службу підтримки.

          Маєте питання?