Кулінарна академія Ольги Мартиновської
Навчаємо кухарів та кондитерів, які змінюють світ
Розклад курсів на 2025 рік
15 червня
15 червня
  • Ферментація (овочі, фрукти, комбуча, квас, йогурт)
  • Круасан, даніш, пліє
  • Домашні сири (рикота, моцарела, бринза, панір, камамбер)
  • Веганські десерти
  • Іспанська кухня
  • Італійська кухня
3-тижневі інтенсиви
15 липня
15 липня
  • Французька кухня
  • Крафтовий хліб і закваска
  • Макарони (десерти)
  • Крафтові джеми, соуси та консервація
  • Авторські цукерки, дубайський шоколад та сучасні тренди
  • Безглютенові десерти
  • Індійська кухня
3-тижневі інтенсиви
15 серпня
15 серпня
  • Торти на замовлення
  • Еклери
  • Тайська кухня
  • Мексиканська кухня
3-тижневі інтенсиви
25 вересня
25 вересня
  • Кулінарний курс I рівень
  • Кулінарний курс II рівень
  • Кулінарний курс III рівень
  • Кондитерський курс II рівень
  • Кондитерський курс III рівень
2-місячні курси
Conference Schedule
Tuesday, March 14
Kate Wilson
Design Director at Pixels, Keynote Speaker
Keynote Speech
"Designing the Future: Personal Growth and Creative Innovation in a Changing World"
08:30 – 09:00
Max Holden
Founder & Art Director
Quality
08:30 – 09:00
Alex Stone
Creative director at DD agency
Lettering Workshop
Join the guru of pens, brushes, bamboo dip pens, and other unique tools for an inspiring lettering workshop
09:30 – 10:00
Пополните свою кулинарную библиотеку
Улучшите свои навыки с помощью наших подробных руководств по хлебу на закваске, веганским десертам и техникам ферментации. Закажите свою копию уже сегодня.
Швидкі інтенсивні курси
Тритижневі курси, що стартують 1-го числа кожного місяця.
Повні курси
Тримісячні курси, що стартують 15-го числа кожного місяця.
Книги академії
Наші найпопулярніші книги: «Хліб на заквасці», «Веганські десерти» та «Ферментація».
Часто задаваемые вопросы
Оставьте свой отзыв
Будемо раді допомогти! Залиште, будь ласка, свій відгук, запитання чи пропозиції через форму нижче.
+1-555-123-4567
info@culinaryacademy.com
вул. Головна, 123, Енітаун, Каліфорнія, 91234
Начните своё кулинарное приключение
Готовы улучшить свои навыки? Запишитесь на курс или ознакомьтесь с нашими материалами.
Изображения: Freepik, Unsplash [Farhad Ibrahimzade, J M, Jeffrey F Lin].

Перед использованием, пожалуйста, ознакомьтесь с пользовательскими соглашениями указанных сервисов. Вы можете удалить этот блок.
How It Works
High Quality
We are a leading firm in providing quality and value to our customers. Each member of our team has at least 5 years of legal experience. We love what we do.
Good Support
Our managers are always ready to answer your questions. You can call us during the weekends and at night. You can also visit our office for a personal consultation.
Individual Approach
Our company works according to the principle of individual approach to every client. This method allows us to achieve success in problems of all levels.
Conference Program
Tuesday, March 14
08:30 – 09:00
08:30 – 09:00
Registration
11:00 – 12:30
11:00 – 12:30
Alex Larkins
creative director in SoSoul magazine
How to be a graphic designer and not to lose your soul. Alex will share his experience about the process of becoming a professional, career ups and downs, and searching for personal style and approach.
11:00 – 12:30
11:00 – 12:30
Sarah Lewin
founder of Pic Pen studio
Lettering workshop. An hour and a half with the guru of pens, brushes, colapens, bamboo dip pens, and other instruments.