📅 Дата старту: 15 серпня ⏳ Тривалість: 3 тижні 👩🏫 Авторка курсу: Оля Мартиновська 📜 Сертифікат: Так 📦 Формати: • Самостійний — 890 грн • З куратором — 1490 грн 🎁 У програмі: відеоуроки, техкарти, чек-листи, додаткові матеріали, чат підтримки
📌 Що ви отримаєте:
— Дізнаєтесь, чим тайська кухня відрізняється від японської, китайської та інших східних традицій — Навчитесь готувати найпопулярніші тайські страви, які замовляють у ресторанах по всьому світу — Зрозумієте, як спеції, терруар і традиції створили феномен «п’яти смаків» в одній страві — Отримаєте навички, які дозволяють готувати страви Таїланду не гірше, ніж у Бангкоку — Спробуєте страви, які точно здивують ваших гостей і можуть стати родзинкою в авторському меню
🍜 5 відеоуроків із рецептами:
• Пад Тай — смажена локшина з соусом, креветками та арахісом • Том Ям — знаменитий гостро-кислий суп із креветками • Том Кха — вершковий суп із кокосовим молоком і куркою • Као Пат — тайський смажений рис • Салат із папаї (Сом Там) • Манго Стікі Рис — десерт, який завоював серця гурманів у всьому світі