Авторські цукерки, дубайський шоколад та сучасні тренди

890,00
грн.
🍬 Інтенсив: Авторські цукерки, дубайський шоколад та сучасні тренди

📅 Дата старту: 15 липня
⏳ Тривалість: 3 тижні
📚 Формати: Самостійно / З куратором
🎓 Сертифікат: Так
👩‍🍳 Автор курсу:Антон Штипа
💰 Вартість:
— Самостійний: 890 грн
— З куратором: 1490 грн

📌 Що ви отримаєте:
✅ Темперування шоколаду класичними та альтернативними методами
✅ Створення корпусних цукерок із рідкими начинками та без дефектів
✅ Приготування трендових форматів: дубайський шоколад, моті, японські трюфелі
✅ Розробка власної лінійки авторських цукерок
Можливість монетизації: подарунки, продаж, розвиток власного бренду

📥 У курс входить:
• Відеоуроки
• Детальні техкарти
• Чек-листи та додаткові матеріали
• Сертифікат
Чат підтримки на тарифі з куратором

🍫 Рецепти:
• Дубайський шоколад з фісташковим кремом
• Моті з еластичним рисовим тістом
• Вишня в коньяку — легендарна корпусна цукерка
• Морська карамель із темним шоколадом
• Лате-Макіато з кавовим мусом
• Малина & Розе з рожевим вином
• "After Eight" з м’ятним ганашем