Авторські цукерки, дубайський шоколад та сучасні тренди
890,00
грн.
грн.
Додати в корзину
🍬 Інтенсив: Авторські цукерки, дубайський шоколад та сучасні тренди
📅 Дата старту: 15 липня ⏳ Тривалість: 3 тижні 📚 Формати: Самостійно / З куратором 🎓 Сертифікат: Так 👩🍳 Автор курсу:Антон Штипа 💰 Вартість: — Самостійний: 890 грн — З куратором: 1490 грн
📌 Що ви отримаєте: ✅ Темперування шоколаду класичними та альтернативними методами ✅ Створення корпусних цукерок із рідкими начинками та без дефектів ✅ Приготування трендових форматів: дубайський шоколад, моті, японські трюфелі ✅ Розробка власної лінійки авторських цукерок ✅ Можливість монетизації: подарунки, продаж, розвиток власного бренду
📥 У курс входить: • Відеоуроки • Детальні техкарти • Чек-листи та додаткові матеріали • Сертифікат • Чат підтримки на тарифі з куратором
🍫 Рецепти: • Дубайський шоколад з фісташковим кремом • Моті з еластичним рисовим тістом • Вишня в коньяку — легендарна корпусна цукерка • Морська карамель із темним шоколадом • Лате-Макіато з кавовим мусом • Малина & Розе з рожевим вином • "After Eight" з м’ятним ганашем