📅 Дата старту: 15 червня ⏳ Тривалість: 3 тижні 👩🏫 Авторка курсу: Оля Мартиновська 📜 Сертифікат: Так 📦 Формати: • Самостійний — 890 грн • З куратором — 1490 грн 🎁 У програмі: відеоуроки, техкарти, чек-листи, матеріали, підтримка
📌 Що ви отримаєте:
— Розуміння базових продуктів і смакових принципів італійської кухні — Вміння готувати класичні рецепти пасти, різотто та тістечок — Погляд на кухню Італії як частину великої середземноморської культури — Практику, яку можна монетизувати — готувати вдома або створити меню для закладу — Відчуття «терруару» в кулінарії — географічні й культурні особливості через їжу
🍝 5 відеоуроків із рецептами:
• Різотто Парміджано (Risotto al Parmigiano) • Качо е пепе (Cacio e Pepe) • Різотто з морепродуктами (Risotto frutti di mare) • Папарделе з ягнячим рагу (Pappardelle au ragoût d'agneau) • Тортеліні з м’ясом (Tortellinis à la viande)