Італійська кухня

890,00
грн.
🇮🇹 Інтенсив: Середземноморська кухня — Італія

📅 Дата старту: 15 червня
⏳ Тривалість: 3 тижні
👩‍🏫 Авторка курсу: Оля Мартиновська
📜 Сертифікат: Так
📦 Формати:
• Самостійний — 890 грн
• З куратором — 1490 грн
🎁 У програмі: відеоуроки, техкарти, чек-листи, матеріали, підтримка

📌 Що ви отримаєте:

— Розуміння базових продуктів і смакових принципів італійської кухні
— Вміння готувати класичні рецепти пасти, різотто та тістечок
— Погляд на кухню Італії як частину великої середземноморської культури
— Практику, яку можна монетизувати — готувати вдома або створити меню для закладу
— Відчуття «терруару» в кулінарії — географічні й культурні особливості через їжу

🍝 5 відеоуроків із рецептами:

• Різотто Парміджано (Risotto al Parmigiano)
• Качо е пепе (Cacio e Pepe)
• Різотто з морепродуктами (Risotto frutti di mare)
• Папарделе з ягнячим рагу (Pappardelle au ragoût d'agneau)
• Тортеліні з м’ясом (Tortellinis à la viande)