Концепція, бізнес-модель та інвестиційний бюджет майбутнього закладу (ресторан, кавʼярня, бістро).

2100,00
грн.
4200,00
грн.
  • Формат: онлайн
  • Дата проведення: в зручний для вас час (одразу надійде доступ на вказаний e-mail)
  • Доступ до матеріалів: 1 рік
  • Лекцію можна придбати окремо, або в рамках курсу «Відкриваємо ресторан з нуля»
Після проходження лекції ви:
  • Зрозумієте, як створити унікальну концепцію, яка не тільки приверне увагу гостей, але й допоможе вам виділитися серед конкурентівна ринку. Ви дізнаєтеся, як створити справжній магніт для відвідувачів, який підкреслить вашу індивідуальність і унікальність.
  • Навчитесь рахувати фінансову модель та інвестиційний бюджет, що дозволить вам чітко розуміти всі фінансові аспекти вашого бізнесу. Ви зможете правильно оцінити, скільки потрібно інвестицій для запуску, які будуть щомісячні витрати та коли ваш проєкт почне приносити прибуток. Жодних сліпих зон, тільки конкретні цифри і чіткий план.
  • Створите повну презентацію проєкту, яка допоможе вам структурувати всі аспекти відкриття ресторану — від концепції до фінансових прогнозів. Це стане вашим дороговказом на шляху до успішного старту.
Додаткові матеріали до лекції:
  • Аналіз концепцій українських та закордонних ресторанів
  • Тренди в ресторанній індустрії
  • Успішні приклади маленьких ресторанів
  • Провали ресторанів / цікаві факти
  • Шаблон аналізу конкурентів
  • Шаблон для опису концепції ресторану
  • Чек-лист: ключові питання для створення концепції ресторану
  • Як спрогнозувати середній чек для нового ресторану
  • Таблиця з прорахунком бізнес-моделі для різних типів ресторанів/кав'ярень
  • Інструкція: як спрогнозувати кількість гостей до відкриття
  • Шаблон для аналізу бізнес-моделі ресторану
  • Прорахунок інвестиційного плану для різних типів ресторанів/кав'ярень
  • Приклади домовленостей з інвесторами
  • Поради при перемовинах з інвесторами
  • Інструкція для оцінки вартості оренди
  • Шаблон презентації майбутнього проєкту