Стандарти та організація процесів в залі та на кухні.
3400,00
грн.
6800,00
грн.
Купити зі знижкою
Формат: онлайн
Дата проведення: в зручний для вас час (одразу надійде доступ на вказаний e-mail)
Доступ до матеріалів: 1 рік
Лекцію можна придбати окремо, або в рамках курсу «Відкриваємо ресторан з нуля»
Після проходження лекції ви:
Отримаєте ефективні інструменти та покрокові шаблони для розробки стандартів обслуговування і процесів на кухні, що забезпечать стабільну якість роботи вашого закладу.
Навчитеся впроваджувати стандарти для підвищення ефективності та налагодження взаємодії між залом і кухнею, що допоможе уникнути хаосу та створити злагоджені процеси.
Розвинете навички організації процесів і управління персоналом, включаючи дотримання санітарних норм та підтримку високого рівня обслуговування.
Отримаєте практичні шаблони для оцінки роботи персоналу та контролю стандартів, що допоможуть відстежувати відповідність роботи вашого закладу необхідним вимогам.
Додаткові матеріали до лекції:
Які стандарти бувають?
Як правильно сформулювати стандарти?
Як визначити, які стандарти вам потрібно описувати?
Чек-лист для створення стандартів ресторану
Як контролювати роботу персоналу?
Практичні поради: як донести стандарти до команди, щоб кожен розумів і приймав їх
Стандарт роботи з конфліктним гостем (приклад)
Стандарт алгоритму обслуговування (приклад)
Стандарт загального етикету в ресторані (приклад)
Шаблон плану аудиту ресторану
Чек-лист відкриття зміни Адміністратора (приклад)
Чек-лист: Перевірка адміністратором готовності залу до роботи (приклад)
Чек-листи Керуючого (приклад)
Система HACCP та її роль в організації процесів в ресторані