Стандарти та організація процесів в залі та на кухні.

3400,00
грн.
6800,00
грн.
  • Формат: онлайн
  • Дата проведення: в зручний для вас час (одразу надійде доступ на вказаний e-mail)
  • Доступ до матеріалів: 1 рік
  • Лекцію можна придбати окремо, або в рамках курсу «Відкриваємо ресторан з нуля»
Після проходження лекції ви:
  • Отримаєте ефективні інструменти та покрокові шаблони для розробки стандартів обслуговування і процесів на кухні, що забезпечать стабільну якість роботи вашого закладу.
  • Навчитеся впроваджувати стандарти для підвищення ефективності та налагодження взаємодії між залом і кухнею, що допоможе уникнути хаосу та створити злагоджені процеси.
  • Розвинете навички організації процесів і управління персоналом, включаючи дотримання санітарних норм та підтримку високого рівня обслуговування.
  • Отримаєте практичні шаблони для оцінки роботи персоналу та контролю стандартів, що допоможуть відстежувати відповідність роботи вашого закладу необхідним вимогам.
Додаткові матеріали до лекції:
  • Які стандарти бувають?
  • Як правильно сформулювати стандарти?
  • Як визначити, які стандарти вам потрібно описувати?
  • Чек-лист для створення стандартів ресторану
  • Як контролювати роботу персоналу?
  • Практичні поради: як донести стандарти до команди, щоб кожен розумів і приймав їх
  • Стандарт роботи з конфліктним гостем (приклад)
  • Стандарт алгоритму обслуговування (приклад)
  • Стандарт загального етикету в ресторані (приклад)
  • Шаблон плану аудиту ресторану
  • Чек-лист відкриття зміни Адміністратора (приклад)
  • Чек-лист: Перевірка адміністратором готовності залу до роботи (приклад)
  • Чек-листи Керуючого (приклад)
  • Система HACCP та її роль в організації процесів в ресторані
  • Приклад розробленого НАССР (Україна)