Як меню впливає на успіх закладу (ресторан, кавʼярня, бістро).

2400,00
грн.
4800,00
грн.
  • Формат: онлайн
  • Дата проведення: в зручний для вас час (одразу надійде доступ на вказаний e-mail)
  • Доступ до матеріалів: 1 рік
  • Лекцію можна придбати окремо, або в рамках курсу «Відкриваємо ресторан з нуля»
Після проходження лекції ви:
  • Навчитеся створювати меню, яке відображає концепцію вашого закладу та залучає гостей. Розберемо, як побудувати меню, що відповідатиме вашій ідеї, привертатиме увагу до фірмових страв та формуватиме впізнаваність ресторану.
  • Зрозумієте, як врахувати сезонність і гастрономічні тренди для збільшення прибутковості. Обговоримо, як використовувати сезонні продукти та трендові страви для оптимізації витрат та підвищення інтересу гостей до вашого меню.
  • Отримаєте практичні поради для побудови надійних відносин із постачальниками. Від вибору правильних партнерів до укладення вигідних угод — навчитеся забезпечувати якість продуктів і стабільність поставок для свого закладу.
  • Навчитеся аналізувати продажі та адаптувати меню на основі даних, а не лише інтуїції. Розглянемо, як проводити ABC-аналіз, правильно встановлювати ціни, на які показники орієнтуватись та як аналізувати прибутковість кожної страви.
Додаткові матеріали до лекції:
  • Психологія вибору страв: як гості обирають страви
  • Вплив сезонності та трендів на прибуток
  • Шаблон таблиці з АВС-аналізом
  • Фінансовий аналіз меню: собівартість, ціноутворення та ABC-аналіз
  • Шаблон Аналіз конкурентів для прогнозу середнього чеку
  • Дослідження популярних страв та тенденцій