Як меню впливає на успіх закладу (ресторан, кавʼярня, бістро).
2400,00
грн.
4800,00
грн.
Купити зі знижкою
Формат: онлайн
Дата проведення: в зручний для вас час (одразу надійде доступ на вказаний e-mail)
Доступ до матеріалів: 1 рік
Лекцію можна придбати окремо, або в рамках курсу «Відкриваємо ресторан з нуля»
Після проходження лекції ви:
Навчитеся створювати меню, яке відображає концепцію вашого закладу та залучає гостей. Розберемо, як побудувати меню, що відповідатиме вашій ідеї, привертатиме увагу до фірмових страв та формуватиме впізнаваність ресторану.
Зрозумієте, як врахувати сезонність і гастрономічні тренди для збільшення прибутковості. Обговоримо, як використовувати сезонні продукти та трендові страви для оптимізації витрат та підвищення інтересу гостей до вашого меню.
Отримаєте практичні поради для побудови надійних відносин із постачальниками. Від вибору правильних партнерів до укладення вигідних угод — навчитеся забезпечувати якість продуктів і стабільність поставок для свого закладу.
Навчитеся аналізувати продажі та адаптувати меню на основі даних, а не лише інтуїції. Розглянемо, як проводити ABC-аналіз, правильно встановлювати ціни, на які показники орієнтуватись та як аналізувати прибутковість кожної страви.
Додаткові матеріали до лекції:
Психологія вибору страв: як гості обирають страви
Вплив сезонності та трендів на прибуток
Шаблон таблиці з АВС-аналізом
Фінансовий аналіз меню: собівартість, ціноутворення та ABC-аналіз
Шаблон Аналіз конкурентів для прогнозу середнього чеку