Пошук приміщення, проєктування, дизайн та ремонт (ресторан, кавʼярня, бістро).
750,00
грн.
1500,00
грн.
Купити зі знижкою
Формат: онлайн
Дата проведення: в зручний для вас час (одразу надійде доступ на вказаний e-mail)
Доступ до матеріалів: 1 рік
Лекцію можна придбати окремо, або в рамках курсу «Відкриваємо ресторан з нуля»
Після проходження лекції ви:
Зрозумієте, як правильно вибрати приміщення для вашого закладу, звертаючи увагу на ключові критерії — від розташування до можливостей приміщення для вашої концепції.
Отримаєте чек-лист з технічними характеристиками, що допоможе оцінити важливі аспекти, як-от вентиляція та електропостачання, аби уникнути зайвих витрат на ремонт.
Навчитесь складати календарний план проєктування та ремонту з детальним поетапним фінансуванням. Це дозволить вам чітко спланувати роботи та витрати для кожного етапу.
Зрозумієте, як поєднувати дизайн і функціональність, щоб ваш заклад був не лише зручним, але й приваблював гостей своєю атмосферою.
Додаткові матеріали до лекції:
Приклад Договору оренди комерційного приміщення
Поради для оцінки вартості оренди
Практичні поради при оренді приміщення для ресторану
Цільова аудиторія вашого майбутнього закладу
Аналіз трафіку у цифрах
Оцінка району при виборі локації
Конкуренція та компліментарні бізнеси при виборі локації
Першочергова оцінка стану приміщення
Оренда чи купівля приміщення: що краще для ресторану?
Реальні приклади, коли ресторани змушені були закритись через проблеми з орендою
Чек-лист з технічними характеристиками приміщення для ресторану
Етапи проєктування ресторану
Розподіл часу на різні етапи проєкту
Практичні поради співпраці з дизайнером під час роботи над інтер'єром ресторану
Цікаві історій про дизайн ресторанів, які стали відомими завдяки своїм унікальним концепціям
Приклади дизайну ресторанів “До/після”
Поетапний план ремонту
Фінансове планування та бюджетування ремонту ресторану
Приклад плану проєктування та ремонту для ресторану з поетапним фінансуванням