Маркетинг у закладах (ресторан, кавʼярня, бістро).

800,00
грн.
1600,00
грн.
  • Формат: онлайн
  • Дата проведення: в зручний для вас час (одразу надійде доступ на вказаний e-mail)
  • Доступ до матеріалів: 1 рік
  • Лекцію можна придбати окремо, або в рамках курсу «Відкриваємо ресторан з нуля»
Після проходження лекції ви:
  • Навчитеся створювати ефективну маркетингову стратегію. Розберетеся, як аналізувати аудиторію, розробляти плани та оцінювати ефективність кампаній.
  • Зрозумієте, як використовувати соціальні мережі та онлайн-платформи. Отримаєте практичні поради щодо створення контенту, який привертає увагу гостей і підвищує впізнаваність бренду.
  • Дізнаєтесь, як працювати з відгуками та репутацією. Освоїте методи роботи з позитивними й негативними відгуками, щоб формувати довіру та лояльність гостей.
  • Отримаєте натхнення від успішних кейсів та сучасних трендів. Дізнаєтесь, як використовувати інновації, партнерства та події для залучення нової аудиторії.
Додаткові матеріали до лекції:
  • Шаблон Маркетингового Плану для Ресторану
  • Фінансова ефективність маркетингу
  • Аналіз та корекція маркетингових стратегій
  • Шаблон аналізу конкурентів
  • Мікро- та макроаналіз ринку перед відкриттям ресторану
  • Інструменти моніторингу відгуків: Mention, Brand24, Google Alerts
  • Колаборації та крос-маркетинг: розширення можливостей через партнерство
  • Корисні інструменти для залучення гостей: Google My Business та TripAdvisor
  • Кризовий маркетинг: Як діяти, коли ресторан у центрі уваги з негативних причин
  • Стандарт відгуків (приклад)
  • Як ресторани можуть привабити екосвідомих гостей
  • Технології та інновації у маркетингу ресторану
  • Маркетинг для сезонності: Як залишатись у тренді в будь-який час року
  • Освітні активності для клієнтів: Залучайте, надихайте, утримуйте
  • Створення ком’юніті навколо закладу
  • Маркетинг через події (event marketing)
  • Робота зі ЗМІ та публічністю: як стати цікавими для медіа
  • Приклад анкети для аналізу цільової аудиторії
  • Роль дизайну у маркетингу ресторану
  • Як змінились маркетингові підходи за останні роки
  • Рекомендації щодо ведення Instagram для ресторанів
  • Креативні ідеї для контенту в соціальних мережах
  • 50 ідей креативних відео для ресторану