Маркетинг у закладах (ресторан, кавʼярня, бістро).
800,00
грн.
1600,00
грн.
Купити зі знижкою
Формат: онлайн
Дата проведення: в зручний для вас час (одразу надійде доступ на вказаний e-mail)
Доступ до матеріалів: 1 рік
Лекцію можна придбати окремо, або в рамках курсу «Відкриваємо ресторан з нуля»
Після проходження лекції ви:
Навчитеся створювати ефективну маркетингову стратегію. Розберетеся, як аналізувати аудиторію, розробляти плани та оцінювати ефективність кампаній.
Зрозумієте, як використовувати соціальні мережі та онлайн-платформи. Отримаєте практичні поради щодо створення контенту, який привертає увагу гостей і підвищує впізнаваність бренду.
Дізнаєтесь, як працювати з відгуками та репутацією. Освоїте методи роботи з позитивними й негативними відгуками, щоб формувати довіру та лояльність гостей.
Отримаєте натхнення від успішних кейсів та сучасних трендів. Дізнаєтесь, як використовувати інновації, партнерства та події для залучення нової аудиторії.
Додаткові матеріали до лекції:
Шаблон Маркетингового Плану для Ресторану
Фінансова ефективність маркетингу
Аналіз та корекція маркетингових стратегій
Шаблон аналізу конкурентів
Мікро- та макроаналіз ринку перед відкриттям ресторану
Інструменти моніторингу відгуків: Mention, Brand24, Google Alerts
Колаборації та крос-маркетинг: розширення можливостей через партнерство
Корисні інструменти для залучення гостей: Google My Business та TripAdvisor
Кризовий маркетинг: Як діяти, коли ресторан у центрі уваги з негативних причин
Стандарт відгуків (приклад)
Як ресторани можуть привабити екосвідомих гостей
Технології та інновації у маркетингу ресторану
Маркетинг для сезонності: Як залишатись у тренді в будь-який час року
Освітні активності для клієнтів: Залучайте, надихайте, утримуйте
Створення ком’юніті навколо закладу
Маркетинг через події (event marketing)
Робота зі ЗМІ та публічністю: як стати цікавими для медіа
Приклад анкети для аналізу цільової аудиторії
Роль дизайну у маркетингу ресторану
Як змінились маркетингові підходи за останні роки
Рекомендації щодо ведення Instagram для ресторанів