Нумо збирати валізу професійних навичок разом!
Спекотний кулінарний курс від Ольги Мартиновської
Початок 21 червня
Навчання 2 місяці
Початок 21 червня
Навчання 2 місяці
Нумо збирати твою валізу професійних навичок разом!
Спекотний кулінарний курс від Ольги Мартиновської

Кому підійде курс?

Результат через 2 місяці
Ви володієте базовими кулінарними навичками та вільно застосовуєте їх на практиці
Тим, хто не сильний у кулінарії, але хоче це виправити
Новачкам
1
Ви — сертифікований домашній шеф-кухар, який пригощає гостей стравами професійної кухні
Результат через 2 місяці
Ваш бізнес виходить на новий рівень та стає впізнаваним на ринку
Фермерам, фудблогерам та тим, хто готує десерти на замовлення або надає кейтерингові послуги
Власникам кулінарного бізнесу
4
Результат через 2 місяці
Ви отримали професійні знання і готові підніматися по кар'єрним сходинкам
Тим, хто вже працює на кухні, але хоче підвищити кваліфікацію та рухатися далі
Кухарям-початківцям
2
Результат через 2 місяці
Тим, кому набридло дивувати чоловіка смаженою картоплею
Любителям готувати для сім'ї
3
Незалежно від тарифу, ви:
• переймаєте досвід в однієї із найкращих шеф-кухарок та рестораторок країни;
• здобуваєте практичні навички, які допомагають стати професійними кухарями навіть вдома;
• отримуєте 40+ відеорецептів, 60+ чек-листів, схем, інструкцій та інших додаткових матеріалів;
• володієте 25+ техніками приготування страв та 9 техніками нарізки продуктів;
• отримуєте сертифікат від Першої української кулінарної академії в разі виконання не менш ніж 70% домашніх завдань;
• стаєте членом ком'юніті, в якому щодня професійно зростаєте;
• маєте можливість виграти зустріч або ж консультацію з експертом чи запрошеним спікером;
• отримуєте бонусом доступ до майстер-класу по фуд-фотографії, щоб закохати та збільшити продажі завдяки візуалу;
• запрошені на найспекотнішу кулінарну вечірку країни для випускників курсу. Закохані спаржа та лосось думають, як би то не спалитися, а Оля вже обрала сукню. Давайте з нами!

Без мотивації та призів не обійдеться!

Chef's Table
Найкращий учень Академії потрапить на оплачуване стажування у «Chef's Table» до Вови Ярославського
Топові ресторани країни
Учні з найкращими результатами, згідно з фінальним іспитом, пройдуть оплачувані стажування в топових ресторанах країни
Гастротур до Грузії
Один з вас поїде у гастротур до Грузії, щоб разом з Олею та командою дослідити національну кухню

Тарифи

sold out / sold out / sold out

• 8 модулів
• 25+ технік приготування страв
• 9 технік нарізки
• 15+ навчальних теоретичних відео
• 40+ навчальних відео з рецептами
• 60+ чек-листів, схем, інструкцій та інших додаткових матеріалів
• домашні завдання для самостійного виконання
• сертифікат про проходження курсу
• запрошення на кулінарний випускний вечір
• 8 домашніх завдань зі зворотним зв'язком від Ольги Мартиновської
• доступ до секретного чату з Олею
• офлайн або онлайн (на вибір учасника) екзамен з Олею
• бонусні відео

+ додаткові офлайн-уроки з Олею в професійній студії після кожних 2 модулів
+ безкоштовні продуктові набори для офлайн-уроків
+ запрошення на кулінарні вечори з Олею Мартиновською

Пакет Standart+

• 8 модулів
• 25+ технік приготування страв
• 9 технік нарізки
• 15+ навчальних теоретичних відео
• 40+ навчальних відео з рецептами
• 60+ чек-листів, схем, інструкцій та інших додаткових матеріалів
• домашні завдання для самостійного виконання
• сертифікат про проходження курсу
• запрошення на кулінарний випускний вечір

+ 8 домашніх завдань зі зворотним зв'язком від Ольги Мартиновської
+ доступ до секретного чату з Олею
+ офлайн або онлайн (на вибір учасника) екзамен з Олею
+ бонусні відео

Пакет Light

• 8 модулів
• 25+ технік приготування страв
• 9 технік нарізки
• 15+ навчальних теоретичних відео
• 40+ навчальних відео з рецептами
• 60+ чек-листів, схем, інструкцій та інших додаткових матеріалів
• домашні завдання для самостійного виконання
• сертифікат про проходження курсу
• запрошення на кулінарний випускний вечір

зі зворотним зв'язком від Ольги Мартиновської

зі зворотним зв'язком від Олі Мартиновської та офлайн-зустрічами

Пакет Premium

sold out
sold out
sold out
*вказана ціна є орієнтовною та залежить від поточного курсу й обслуговуючого банку

₴6000 ($218*)

₴4200 ($152*)

₴18000 ($654*)

₴14000 ($510*)

₴24500 ($880*)

₴35000 ($1272*)

зі зворотним зв'язком від професійних кухарів

Пакет Standart

• 8 модулів
• 25+ технік приготування страв
• 9 технік нарізки
• 15+ навчальних теоретичних відео
• 40+ навчальних відео з рецептами
• 60+ чек-листів, схем, інструкцій та інших додаткових матеріалів
• домашні завдання для самостійного виконання
• сертифікат про проходження курсу
• запрошення на кулінарний випускний вечір

+ 8 домашніх завдань зі зворотним зв'язком від кураторів — професійних кухарів
+ прямі ефіри з Олею та шеф-кухарями
+ можливість оплачуваного стажування у найкращих ресторанах країни

₴5600 ($200*)

₴9000 ($327*)

Ціна дійсна ще
Днів
Годин
Хвилин
Секунд

Chef’s toolkit

Кожен випускник отримує сhef's toolkit — універсальний інструментарій знань та навичок

Початок 21 червня
Програма курсу
Як проходить курс?

Домашні завдання

З моменту відкриття кожного модулю у вас буде 7 днів на виконання домашніх завдань. Для вас створено спеціальний чат-бот за допомогою якого ви будете надсилати свої домашні завдання та отримувати на них зворотній зв'язок. Домашні завдання ви можете виконувати і поза графіком, в будь-який зручний для вас час, але в такому випадку ви не зможете отримати зворотній зв'язок і взяти участь в конкурсі на стажування.
Кожного тижня в особистому кабінети вам відкриватиметься доступ до додаткових матеріалів курсу: чек-листів, схем, рецептів.

Доступ до матеріалів

Протягом 2 місяців, на початку кожного тижня відкриватиметься новий модуль з уроками та домашніми завданнями. Відео будуть у записі, тому ви зможете дивитись їх у будь-який зручний час.

Модулі та уроки

Після оплати ви отримаєте лист з доступом в особистий кабінет, де буде розміщено розклад, а також будуть публікуватися всі модулі та додаткові матеріали.

Особистий кабінет

Ольга Мартиновська

Єдина українка, яка увійшла у книгу «MOF 2017 — найкращі кухарі Франції», як найкраща іноземна шеф-кухарка
• суддя 2 сезону «МастерШеф. Професіонали»;
• співвласниця ресторану «Les Foodies» у Парижі;
• бренд-шеф київського «Win Bar»;
• переможниця 3 сезону «МастерШеф»;
• випускниця «Le Cordon Bleu»;
• пройшла стажування у «Le Oiseau Blanc Restaurant Paris» та «Paul Bocuse restaurant Auberge du Collonges»;
• веде кулінарний блог в Instagram з аудиторією понад 160 тисяч.
FAQ
Початок 21 червня
Відеоматеріали будуть українською та з професійним перекладом на російську. Текстові додатки — також обидвома мовами. Ви зможете обрати зручний для себе варіант.

На яких мовах буде доступне навчання?

Відеоуроки — ще пів року. Додаткові матеріали залишаються з вами назавжди.

Скільки часу буде відкритий доступ до уроків після закінчення курсу?

Курс займе 2 місяці по 3-4 години на тиждень. Наскільки легко поєднати навчання та роботу — залежить від формату курсу та особистої дисципліни.

Скільки триватиме навчання? Чи вдасться поєднати його з роботою?

Спершу відкриваємо реєстрацію серед тих, хто пройшли безкоштовну триденну частину. Якщо залишаться вільні місця — відкриємо реєстрацію для всіх охочих.

Потрапити в академію зможуть лише ті, хто пройшли безкоштовний курс?

Відгуки
Охочих потрапити на навчання до однієї з найкращих шеф-кухарок та рестораторок країни, випускниці Le Cordon Bleu виявилося в рази більше, ніж запланованих місць. Анонс у соціальних мережах та в ЗМІ викликав неабиякий ажіотаж!
Click to order
Total: 
Імя
email
Телефон
Payment method
Щоб оформити оплату частинами, оберіть Wayforpay та натисніть кнопку «У розстрочку». Далі оберіть зручний для вас спосіб!