Навчаємо кондитерів та кухарів, які змінюють світ
Перша українська
кулінарна академія Ольги Мартиновської
учасників безкоштовних курсів
15000+
випускників
1400+
студентів рекомендують навчання в Академії іншим
96%
Академія — місце, в якому понад 1000 людей по-новому закохалися у кулінарію. Навчальний заклад як для професійних кухарів, так і любителів готувати для сім’ї. Це потужне кулінарне ком’юніті, у якому розвиток відбувається в рази швидше. І ніхто не залишається колишнім.
Чому варто обрати навчання в Академії?
Відгуки
Клікайте на фото, щоб переглянути більше відгуків
Курси
Старт навчання
Старт навчання
Старт навчання
Двомісячний онлайн-курс
Двомісячний онлайн-курс
Двомісячний онлайн-курс
На курсі ви здобудете практичні навички, які допомагають стати професійними кухарями навіть вдома.
На курсі ви здобудете практичні навички, які допомагають стати професійними кондитерами навіть вдома.
На курсі ви здобудете практичні навички, які допомагають стати професійними кондитерами навіть вдома.
Базовий кулінарний курс I рівень
Кондитерський курс I рівень
Кулінарний курс IІ рівень
Старт навчання
Старт навчання
Старт навчання
Двомісячний онлайн-курс
Двомісячний онлайн-курс
Двомісячний онлайн-курс
На курсі ви здобудете практичні навички, які допомагають стати професійними кухарями навіть вдома.
На курсі ви здобудете практичні навички, які допомагають стати професійними кондитерами навіть вдома.
На курсі ви здобудете практичні навички, які допомагають стати професійними кондитерами навіть вдома.
Базовий кулінарний курс I рівень
Кондитерський курс I рівень
Кулінарний курс IІ рівень
Ольга Мартиновська
Єдина українка, яка увійшла у книгу «MOF 2017 — найкращі кухарі Франції» як найкраща іноземна шеф-кухарка
• суддя 2 сезону «МастерШеф. Професіонали»;
• співвласниця ресторану «Les Foodies» у Парижі;
• бренд-шеф київського «Win Bar»;
• переможниця 3 сезону «МастерШеф»;
• випускниця «Le Cordon Bleu»;
• пройшла стажування у «Le Oiseau Blanc Restaurant Paris» та «Paul Bocuse restaurant Auberge du Collonges»;
• веде кулінарний блог в Instagram з аудиторією понад 160 тисяч.
Ольга Мартиновська
Єдина українка, яка увійшла у книгу «MOF 2017 — найкращі кухарі Франції» як найкраща іноземна шеф-кухарка
• суддя 2 сезону «МастерШеф. Професіонали»;
• співвласниця ресторану «Les Foodies» у Парижі;
• бренд-шеф київського «Win Bar»;
• переможниця 3 сезону «МастерШеф»;
• випускниця «Le Cordon Bleu»;
• пройшла стажування у «Le Oiseau Blanc Restaurant Paris» та «Paul Bocuse restaurant Auberge du Collonges»;
• веде кулінарний блог в Instagram з аудиторією понад 160 тисяч.
Ольга Мартиновська
Єдина українка, яка увійшла у книгу «MOF 2017 — найкращі кухарі Франції» як найкраща іноземна шеф-кухарка
• суддя 2 сезону «МастерШеф. Професіонали»;
• співвласниця ресторану «Les Foodies» у Парижі;
• бренд-шеф київського «Win Bar»;
• переможниця 3 сезону «МастерШеф»;
• випускниця «Le Cordon Bleu»;
• пройшла стажування у «Le Oiseau Blanc Restaurant Paris» та «Paul Bocuse restaurant Auberge du Collonges»;
• веде кулінарний блог в Instagram з аудиторією понад 160 тисяч.
Ольга Мартиновська
Єдина українка, яка увійшла у книгу «MOF 2017 — найкращі кухарі Франції» як найкраща іноземна шеф-кухарка
• суддя 2 сезону «МастерШеф. Професіонали»;
• співвласниця ресторану «Les Foodies» у Парижі;
• бренд-шеф київського «Win Bar»;
• переможниця 3 сезону «МастерШеф»;
• випускниця «Le Cordon Bleu»;
• пройшла стажування у «Le Oiseau Blanc Restaurant Paris» та «Paul Bocuse restaurant Auberge du Collonges»;
• веде кулінарний блог в Instagram з аудиторією понад 160 тисяч.
Ольга Мартиновська
Єдина українка, яка увійшла у книгу «MOF 2017 — найкращі кухарі Франції» як найкраща іноземна шеф-кухарка
• суддя 2 сезону «МастерШеф. Професіонали»;
• співвласниця ресторану «Les Foodies» у Парижі;
• бренд-шеф київського «Win Bar»;
• переможниця 3 сезону «МастерШеф»;
• випускниця «Le Cordon Bleu»;
• пройшла стажування у «Le Oiseau Blanc Restaurant Paris» та «Paul Bocuse restaurant Auberge du Collonges»;
• веде кулінарний блог в Instagram з аудиторією понад 160 тисяч.
Ольга Мартиновська
Єдина українка, яка увійшла у книгу «MOF 2017 — найкращі кухарі Франції» як найкраща іноземна шеф-кухарка
• суддя 2 сезону «МастерШеф. Професіонали»;
• співвласниця ресторану «Les Foodies» у Парижі;
• бренд-шеф київського «Win Bar»;
• переможниця 3 сезону «МастерШеф»;
• випускниця «Le Cordon Bleu»;
• пройшла стажування у «Le Oiseau Blanc Restaurant Paris» та «Paul Bocuse restaurant Auberge du Collonges»;
• веде кулінарний блог в Instagram з аудиторією понад 160 тисяч.
Подарунок, який запам'ятається на все життя!
Так-так. Це про сертифікат від Першої української кулінарної академії. Не лише оригінальний подарунок, а й інвестиція у розуміння гастрономічного світу. Новий рівень кулінарних знань та навичок, які залишаться назавжди.

Обирайте будь-який із 4 тарифів та купуйте прямо зараз по фіксованій ціні (навіть у випадку підвищення цін). Активувати сертифікат можна в будь-який момент. Він безстроковий.
Напишіть нам на пошту culinary.academy.ua@gmail.com або у службу підтримки.

Маєте питання?