Навчаємо кондитерів та кухарів, які змінюють світ
Перша українська
кулінарна академія Ольги Мартиновської
15000+
учасників безкоштовних курсів
1400+
випускників
96%
студентів рекомендують навчання в Академії іншим
Академія — місце, в якому понад 1000 людей по-новому закохалися у кулінарію. Навчальний заклад як для професійних кухарів, так і любителів готувати для сім’ї. Це потужне кулінарне ком’юніті, у якому розвиток відбувається в рази швидше. І ніхто не залишається колишнім.
Чому варто обрати навчання в Академії?
Відгуки
Клікайте на фото, щоб переглянути більше відгуків
Курси
Старт навчання
Базовий кулінарний курс I рівень
Двомісячний онлайн-курс
На курсі ви здобудете практичні навички, які допомагають стати професійними кухарями навіть вдома.
Старт навчання
Кондитерський курс I рівень
Двомісячний онлайн-курс
На курсі ви здобудете практичні навички, які допомагають стати професійними кондитерами навіть вдома.
Старт навчання
Кулінарний курс IІ рівень
Двомісячний онлайн-курс
На курсі ви здобудете практичні навички, які допомагають стати професійними кондитерами навіть вдома.
Старт навчання
Базовий кулінарний курс I рівень
Двомісячний онлайн-курс
На курсі ви здобудете практичні навички, які допомагають стати професійними кухарями навіть вдома.
Старт навчання
Кондитерський курс I рівень
Двомісячний онлайн-курс
На курсі ви здобудете практичні навички, які допомагають стати професійними кондитерами навіть вдома.
Старт навчання
Кулінарний курс IІ рівень
Двомісячний онлайн-курс
На курсі ви здобудете практичні навички, які допомагають стати професійними кондитерами навіть вдома.
Ольга Мартиновська
Єдина українка, яка увійшла у книгу «MOF 2017 — найкращі кухарі Франції» як найкраща іноземна шеф-кухарка
• суддя 2 сезону «МастерШеф. Професіонали»;
• співвласниця ресторану «Les Foodies» у Парижі;
• бренд-шеф київського «Win Bar»;
• переможниця 3 сезону «МастерШеф»;
• випускниця «Le Cordon Bleu»;
• пройшла стажування у «Le Oiseau Blanc Restaurant Paris» та «Paul Bocuse restaurant Auberge du Collonges»;
• веде кулінарний блог в Instagram з аудиторією понад 160 тисяч.
Ольга Мартиновська
Єдина українка, яка увійшла у книгу «MOF 2017 — найкращі кухарі Франції» як найкраща іноземна шеф-кухарка
• суддя 2 сезону «МастерШеф. Професіонали»;
• співвласниця ресторану «Les Foodies» у Парижі;
• бренд-шеф київського «Win Bar»;
• переможниця 3 сезону «МастерШеф»;
• випускниця «Le Cordon Bleu»;
• пройшла стажування у «Le Oiseau Blanc Restaurant Paris» та «Paul Bocuse restaurant Auberge du Collonges»;
• веде кулінарний блог в Instagram з аудиторією понад 160 тисяч.
Ольга Мартиновська
Єдина українка, яка увійшла у книгу «MOF 2017 — найкращі кухарі Франції» як найкраща іноземна шеф-кухарка
• суддя 2 сезону «МастерШеф. Професіонали»;
• співвласниця ресторану «Les Foodies» у Парижі;
• бренд-шеф київського «Win Bar»;
• переможниця 3 сезону «МастерШеф»;
• випускниця «Le Cordon Bleu»;
• пройшла стажування у «Le Oiseau Blanc Restaurant Paris» та «Paul Bocuse restaurant Auberge du Collonges»;
• веде кулінарний блог в Instagram з аудиторією понад 160 тисяч.
Ольга Мартиновська
Єдина українка, яка увійшла у книгу «MOF 2017 — найкращі кухарі Франції» як найкраща іноземна шеф-кухарка
• суддя 2 сезону «МастерШеф. Професіонали»;
• співвласниця ресторану «Les Foodies» у Парижі;
• бренд-шеф київського «Win Bar»;
• переможниця 3 сезону «МастерШеф»;
• випускниця «Le Cordon Bleu»;
• пройшла стажування у «Le Oiseau Blanc Restaurant Paris» та «Paul Bocuse restaurant Auberge du Collonges»;
• веде кулінарний блог в Instagram з аудиторією понад 160 тисяч.
Ольга Мартиновська
Єдина українка, яка увійшла у книгу «MOF 2017 — найкращі кухарі Франції» як найкраща іноземна шеф-кухарка
• суддя 2 сезону «МастерШеф. Професіонали»;
• співвласниця ресторану «Les Foodies» у Парижі;
• бренд-шеф київського «Win Bar»;
• переможниця 3 сезону «МастерШеф»;
• випускниця «Le Cordon Bleu»;
• пройшла стажування у «Le Oiseau Blanc Restaurant Paris» та «Paul Bocuse restaurant Auberge du Collonges»;
• веде кулінарний блог в Instagram з аудиторією понад 160 тисяч.
Ольга Мартиновська
Єдина українка, яка увійшла у книгу «MOF 2017 — найкращі кухарі Франції» як найкраща іноземна шеф-кухарка
• суддя 2 сезону «МастерШеф. Професіонали»;
• співвласниця ресторану «Les Foodies» у Парижі;
• бренд-шеф київського «Win Bar»;
• переможниця 3 сезону «МастерШеф»;
• випускниця «Le Cordon Bleu»;
• пройшла стажування у «Le Oiseau Blanc Restaurant Paris» та «Paul Bocuse restaurant Auberge du Collonges»;
• веде кулінарний блог в Instagram з аудиторією понад 160 тисяч.
Подарунок, який запам'ятається на все життя!
Так-так. Це про сертифікат від Першої української кулінарної академії. Не лише оригінальний подарунок, а й інвестиція у розуміння гастрономічного світу. Новий рівень кулінарних знань та навичок, які залишаться назавжди.

Обирайте будь-який із 4 тарифів та купуйте прямо зараз по фіксованій ціні (навіть у випадку підвищення цін). Активувати сертифікат можна в будь-який момент. Він безстроковий.
Напишіть нам на пошту culinary.academy.ua@gmail.com або у службу підтримки.

Маєте питання?