Модуль 6. Риба: інструкція з використання

Відеоуроки

Рецепти

Тест
Перевір себе
Почати
На що потрібно звертати увагу при виборі риби:
Далі
Перевірити
Дізнатися результат
Річкову рибу можна купувати:
Далі
Перевірити
Дізнатися результат
Охолоджену рибу:
Далі
Перевірити
Дізнатися результат
Дефростована риба зберігається у холодильнику:
Далі
Перевірити
Дізнатися результат
У порівнянні з м'ясом, риба має … температуру приготування:
Далі
Перевірити
Дізнатися результат
Яка риба містить більше поживних речовин для людини?
Далі
Перевірити
Дізнатися результат
Особливістю дикої океанічної риби є:
Далі
Перевірити
Дізнатися результат
Які ножі використовують для розбору лосося?
Далі
Перевірити
Дізнатися результат
Товщина стейків з лосося має бути:
Далі
Перевірити
Дізнатися результат
Які частини лосося НЕ використовуються для приготування страв?
Далі
Перевірити
Дізнатися результат
Дякую за старанність
Дякую за старанність. Але рекомендую ще раз переглянути матеріали та відео для засвоєння теорії, до того як починати виконувати домашнє завдання.
Пройти ще раз
У вас хороший результат
Вітаю, у вас хороший результат. Але рекомендую ще раз переглянути матеріали та відео для засвоєння теорії, до того як починати виконувати домашнє завдання.
Пройти ще раз
Відмінний результат!
Вітаю! Ви добре засвоїли теорію та у вас відмінний результат!
Пройти ще раз

Домашнє завдання для самостійної роботи

На цьому тижні вашим домашнім завданням буде — повторити Рецепт 27 — смажена дорадо з картоплею в солі, соусом бер блан та шавлієвим маслом і сфотографувати 3 основні процеси та готову страву.
Перед тим як приступити до самого приготування, виконайте ці кроки:
1. Подивіться теоретичні відео Модуля 6 та відео Рецепт 27 — смажена дорадо з картоплею в солі, соусом бер блан та шавлієвим маслом.
2. Купіть продукти за списком, який у вас є в конспекті рецепту. Не забудьте про поради Олі з відеоуроків.
3. Перегляньте рубрику: там ви знайдете пункти, за якими буде оцінюватися ваше завдання.
4. Подивіться приклади фото основних процесів страви.

Після цього ви можете сміливо переходити до приготування страви. Не забудьте зробити 4 фото в процесі приготування страви й надіслати їх у бот курсу, а також самостійно та чесно оцінити смак своєї страви. Бажаю вам отримати задоволення від процесу приготування! Дуже чекаю на ваші домашні завдання та хочу сказати: не сумнівайтеся, у вас все вийде. Головне — робити усе з натхненням та завзятістю!
Для отримання сертифікату, вам потрібно надіслати фото у бот курсу до 23:59 по Києву до 1 серпня.
Зворотній зв'язок від Олі ви отримаєте до 23:59 по Києву до 8 серпня.
Дедлайн завдання

Смажена дорадо з картоплею в солі, соусом бер блан та шавлієвим маслом

Фото
Назва процесу
Зачищена дорадо "книжечкою"
Шавлієве масло
Соус бер блан
Готова страва