Модуль 5. М'ясо: інструкція з використання

Відеоуроки

Рецепти

Тест
Перевір себе
Почати
Температура, за якої білок починає денатуруватися:
Далі
Перевірити
Дізнатися результат
Сьогодні одним із основних білків, придатних для споживання, є:
Далі
Перевірити
Дізнатися результат
Яловичиною вважають:
Далі
Перевірити
Дізнатися результат
М'ясо теляти дуже ніжне та потребує делікатних методів приготування, бо:
Далі
Перевірити
Дізнатися результат
Колір м'яса залежить від:
Далі
Перевірити
Дізнатися результат
Перша категорія м'яса використовується для приготування:
Далі
Перевірити
Дізнатися результат
Друга категорія м'яса використовується для приготування:
Далі
Перевірити
Дізнатися результат
Третя категорія м'яса потребує:
Далі
Перевірити
Дізнатися результат
Виділяють три основні типи яловичини за породою:
Далі
Перевірити
Дізнатися результат
Смак м'яса та його якість залежать від:
Далі
Перевірити
Дізнатися результат
Дякую за старанність
Дякую за старанність. Але рекомендую ще раз переглянути матеріали та відео для засвоєння теорії, до того як починати виконувати домашнє завдання.
Пройти ще раз
У вас хороший результат
Вітаю, у вас хороший результат. Але рекомендую ще раз переглянути матеріали та відео для засвоєння теорії, до того як починати виконувати домашнє завдання.
Пройти ще раз
Відмінний результат!
Вітаю! Ви добре засвоїли теорію та у вас відмінний результат!
Пройти ще раз

Домашнє завдання для самостійної роботи

На цьому тижні вашим домашнім завданням буде — повторити Рецепт 21 — Перепілка з картопляним гратеном та сфотографувати 4 основних процесів і готову страву.
Перед тим як приступити до самого приготування, виконайте ці кроки:
1. Подивіться теоретичні відео Модуля 5 та відео Перепілка з картопляним гратеном.
2. Купіть продукти за списком, який у вас є в конспекті рецепту. Не забудьте про поради Олі з відеоуроків.
3. Перегляньте рубрику: там ви знайдете пункти, за якими буде оцінюватися ваше завдання.
4. Подивіться приклади фото основних процесів страви.

Після цього ви можете сміливо переходити до приготування страви. Не забудьте зробити 4 фото в процесі приготування страви й надіслати їх у бот курсу, а також самостійно та чесно оцінити смак своєї страви. Бажаю вам отримати задоволення від процесу приготування! Дуже чекаю на ваші домашні завдання та хочу сказати: не сумнівайтеся, у вас все вийде. Головне — робити усе з натхненням та завзятістю!
Для отримання сертифікату, вам потрібно надіслати фото у бот курсу до 23:59 по Києву до 25 липня.
Зворотній зв'язок від Олі ви отримаєте до 23:59 по Києву до 1 серпня.
Дедлайн завдання

Перепілка з картопляним гратеном

Фото
Назва процесу
Розібрана перепілка — супреми та нижня частина (ніжки)
Галантин з ніжок
Гратен
Презентація страви