22 - 24.05
Безкоштовний курс, який змінить підхід до кулінарії
• Кулінарна база, яка необхідна кожному
• З чого почати?
• Як стати професійним кухарем?
Безкоштовний курс, який змінить підхід до кулінарії
• Кулінарна база, яка необхідна кожному
• З чого почати?
• Як стати професійним кухарем?
22 - 24.05

Кому підійде курс?

Результат через 2 місяці
Ви володієте базовими кулінарними навичками та вільно застосовуєте їх на практиці
Тим, хто не сильний у кулінарії, але хоче це виправити
Новачкам
1
Ви — сертифікований домашній шеф-кухар, який пригощає гостей стравами професійної кухні
Результат через 2 місяці
Ви отримали професійні знання і готові підніматися по кар'єрним сходинкам
Тим, хто вже працює на кухні, але хоче підвищити кваліфікацію та рухатися далі
Кухарям-початківцям
2
Результат через 2 місяці
Тим, кому набридло дивувати чоловіка смаженою картоплею
Любителям готувати для сім'ї
3
Результат через 2 місяці
Ваш бізнес виходить на новий рівень та стає впізнаваним на ринку
Фермерам, фудблогерам та тим, хто готує десерти на замовлення або надає кейтерингові послуги
Власникам кулінарного бізнесу
4

Chef’s toolkit

Кожен випускник отримує сhef's toolkit — універсальний інструментарій знань та навичок

22 - 24.05
Програма безкоштовного курсу
В ефірі Академії — «Їж, молись, кохай» по-мартиновськи. День, який може змінити ваше життя. Не вірите? Найкращі учні Олі переконають у цьому та поділяться особистими історіями, як кухня розділила все на «до» та «після». А сама Оля розповість те, про що досі знали лише найближчі — про чоловіка, пасту та кохання. Ви першими дізнаєтеся деталі основного курсу, про який говорить вся Україна: програму, тарифи та дату початку. Крім того, отримаєте шанс стати першими студентами Академії, доки не почалася битва за місця. Буде гаряче!
3 день
Досліджуємо один із найпоширеніших та найзагадковіших продуктів — Monsieur Oeuf або ж яйце. Разом з Олею розглянемо його структуру, класифікацію за калібром і категоріями, шкоду та користь. Дізнаємося практичні поради щодо використання та зберігання яєць, техніки приготування та чим їх замінити у стравах. Приготуємо найінстаграмніший Омлет Пулярд і не тільки. До того ж Оля розповість, чому французьку кухню вважають міжнародним стандартом майстерності, та відчинить завісу «МастерШефу».
2 день
Та сама база, яка необхідна кожному кухарю. Дізнаєтеся, що входить у базовий продуктовий набір, та як його збирати, виходячи з бюджету. Де та у якому вигляді краще зберігати продукти. Оля розповість, як складати меню та робити заготовки. Коли доречні незвичні поєднання інгредієнтів та особливості їх приготування.
1 день
FAQ
22 - 24.05
Курс проводитиме особисто Ольга Мартиновська.

Хто буде лектором на безкоштовній частині?

Навчання буде тривати 3 дні по 1,5 години щовечора у форматі онлайн. Початок о 19:00.

Який формат та тривалість безкоштовного курсу?

18.05 відкривається реєстрація на безкоштовний 3-денний курс. Після нього розпочнеться реєстрація на основне навчання серед тих, хто закінчив безкоштовну частину. Якщо залишаться вільні місця — відкриємо реєстрацію для всіх охочих.

Потрапити в академію зможуть лише ті, хто пройшли безкоштовний курс?

Ні. Навчання відбуватиметься в режимі реального часу.

Чи будуть доступні відеоматеріали безкоштовного курсу в записі?

Ольга Мартиновська

Єдина українка, яка увійшла у книгу «MOF 2017 — найкращі кухарі Франції», як найкраща іноземна шеф-кухарка
• суддя 2 сезону «МастерШеф. Професіонали»;
• співвласниця ресторану «Les Foodies» у Парижі;
• бренд-шеф київського «Win Bar»;
• переможниця 3 сезону «МастерШеф»;
• випускниця «Le Cordon Bleu»;
• пройшла стажування у «Le Oiseau Blanc Restaurant Paris» та «Paul Bocuse restaurant Auberge du Collonges»;
• веде кулінарний блог в Instagram з аудиторією понад 160 тисяч.
Відгуки
Анонс Першої кулінарної української академії викликав неабиякий ажіотаж. Охочих потрапити на навчання виявилося в рази більше, ніж запланованих місць.