Безкоштовний курс ДЛЯ НОВАЧКІВ, який змінить підхід до кулінарії
• Кулінарна база, яка необхідна кожному
• З чого почати?
• Як стати професійним кухарем?
Безкоштовний курс ДЛЯ НОВАЧКІВ, який змінить підхід до кулінарії
• Кулінарна база, яка необхідна кожному
• З чого почати?
• Як стати професійним кухарем?

Chef’s toolkit

Кожен випускник отримує сhef's toolkit — універсальний інструментарій знань та навичок

Програма безкоштовного курсу
1 день. Теорія
Та сама база, яка необхідна кожному кухарю. Дізнаєтеся, що входить у базовий продуктовий набір, та як його збирати, виходячи з бюджету. Де та у якому вигляді краще зберігати продукти. Оля розповість, як складати меню та робити заготовки. Коли доречні незвичні поєднання інгредієнтів та особливості їх приготування.
2 день. Практика
Досліджуємо один із найпоширеніших та найзагадковіших продуктів — Monsieur Oeuf або ж яйце. Разом з Олею розглянемо його структуру, класифікацію за калібром і категоріями, шкоду та користь. Дізнаємося практичні поради щодо використання та зберігання яєць, техніки приготування та чим їх замінити у стравах. Приготуємо найінстаграмніший Омлет Пулярд і не тільки. До того ж Оля розповість, чому французьку кухню вважають міжнародним стандартом майстерності, та відчинить завісу «МастерШефу».
3 день. Теорія
В ефірі Академії — «Їж, молись, кохай» по-мартиновськи. День, який може змінити ваше життя. Не вірите? Найкращі учні Олі переконають у цьому та поділяться особистими історіями, як кухня розділила все на «до» та «після». А сама Оля розповість те, про що досі знали лише найближчі — про чоловіка, пасту та кохання. Ви дізнаєтеся деталі основного курсу, про який говорить вся Україна: програму, та тарифи. Крім того, отримаєте шанс вступити до Академії за найкращими умовами. Буде гаряче!

Ольга Мартиновська

Єдина українка, яка увійшла у книгу «MOF 2017 — найкращі кухарі Франції», як найкраща іноземна шеф-кухарка
• засновниця Першої української кулінарної Академії;
• суддя 2 сезону «МастерШеф. Професіонали»;
• співвласниця ресторану «Les Foodies» у Парижі;
• співавторка кулінарної книги "100 рецептів на кожен день" з Володимиром Ярославским;
• випускниця «Le Cordon Bleu»;
• пройшла стажування у «Le Oiseau Blanc Restaurant Paris» та «Paul Bocuse restaurant Auberge du Collonges»;
• переможниця 3 сезону «МастерШеф»;
• веде кулінарний блог в Instagram з аудиторією понад 300 тисяч.
Відгуки