Кулінарний курс II рівень
від Ольги Мартиновської
Початок
24.01
Формат
онлайн
Тривалість
2 місяці
Подорожуй світом та готуй світові бестселери, не виходячи зі своєї кухні.
Кулінарний курс II рівень
від Ольги Мартиновської
Подорожуй по світу не виходячи зі своєї кухні, готуючи світові бестселери
24.01
Початок
онлайн
Формат
2 місяці
Тривалість
I, II, III, IV рівні
Після закінчення кожного з рівнів курсу на тарифі зі зворотнім зв'язком студент отримує сертифікат. Випускник чотирьох рівнів — диплом державного зразка.

Кому підійде курс?

Тим, хто хоче взнати більше про кухні світу та цікавляться культурою інших країн. Після проходження курсу, ви зможете вразити інших своїми знаннями та цікавими фактами.


02.
01.
Кухарям, які вже мають базові кулінарні навички та/або пройшли перший базовий кулінарний курс Академії.
Власникам бізнесу, які хочуть поглибити свої знання міжнародної кухні або їх персоналу (адже офіціантам також потрібно вміти презентувати страву гостям).


04.
Тим, хто хоче стати або відчути себе шефом на професійній кухні, в меню якої є світові гастрономічні бестселери.


03.
05.
Тим, хто навіть вдома любить створити гастрономічне свято для своєї сім'ї та друзів.

Дізнайтеся, як проходять офлайн-зустрічі студентів кулінарного курсу
Програма курсу
Модуль 1. Регіональна французька кухня
  • Дізнаєтесь як французам вдалось створити свою унікальну кухню та стати іконою світової кулінарії, вдало поєднуючи прості інгрідієнти, розкриваючи смаки, та систематизуючи техніки приготування

  • Приготуєте 4 класичні французькі страви та дізнаєтесь історію створення кожної із них + 1 французьку страву у стилі фюжн з українською кухнею.

  • Ознайомитесь із різними регіональними особливостями французької кухні, спеціями та локальними продуктами. Обіцяємо, буде дуже цікаво!

  • Зрозумієте поняття та значимість «терруару» у французькій кухні. Як пов'язані техніки приготування та базові смаки з особливостями географічного положення цієї країни та її клімату і рельєфу.

  • Дізнаєтесь, чи можливо приготувати «тут» як «там». Де і як знайти необхідні продукти, чи можна замінювати.
У цьому модулі ви:
Модуль 2. Середземноморська кухня - частина 1 (Італія)
  • Дізнаєтесь на яких продуктах базується середземноморська кухня та чим унікальна саме італійська кухня. Паста, антипасті, різотто, тірамісу — всі ці італійські страви дуже популярні і у нас, але чи дійсно їх готують згідно справжніх, класичних рецептів?

  • Приготуєте 4 класичні італійські страви та дізнаєтесь історію створення кожної із них + 1 італійську страву у стилі фюжн з українською кухнею.

  • Дізнаєтесь, як італійський темперамент відобразився в італійській кухні, та який вклад ця кухня принесла у світові кулінарні традиції

  • Зрозумієте поняття та значимість «терруару» у італійській кухні. Як пов'язані техніки приготування та базові смаки з особливостями географічного положення цієї країни та її клімату і рельєфу.

  • Дізнаєтесь, чи можливо приготувати «тут» як «там». Де і як знайти необхідні продукти, чи можна замінювати.
У цьому модулі ви:
Модуль 3. Середземноморська кухня - частина 2 (Іспанія)
  • Дізнаєтесь, звідки пішла традиція готувати тапас, та чому іспанців вважають одними із самих комунікативних націй світу

  • Приготуєте 4 класичні іспанські страви та дізнаєтесь історію створення кожної з них + 1 іспанську страву у стилі ф'южн з українською кухнею

  • Довідаєтеся, чому кухню Іспанії часто недооцінюють, хоча вона стала колискою для багатьох сучасних світових бестселерів

  • Зрозумієте поняття та значимість «терруару» в іспанській кухні. Як пов'язані техніки приготування та базові смаки з особливостями географічного положення цієї країни, її клімату та рельєфу.

  • Дізнаєтесь, чи можливо приготувати «тут», як «там». Де і як знайти необхідні продукти і чи можна замінювати.
У цьому модулі ви:
Модуль 4. Скандинавська кухня (Данія)
  • Ознайомитесь з різноманіттям м'ясного та рибного раціону скандинавів

  • Приготуєте 4 класичні данські страви та дізнаєтесь історію створення кожної з них + 1 данську страву у стилі ф'южн з українською кухнею

  • Зрозумієте поняття та значимість «терруару» у данській кухні. Як пов'язані техніки приготування та базові смаки з особливостями географічного положення цієї країни, її клімату і рельєфу.

  • Дізнаєтесь, чи можливо приготувати «тут», як «там». Де і як знайти необхідні продукти, чи можна замінювати.

  • Оціните простоту та «затишність» скандинавської кухні
У цьому модулі ви:
Модуль 5. Східна кухня - частина 1 (Індія)
  • Дізнаєтесь, які спеції подарувала Індія світовій кулінарії та чому її роль у розвитку інших кухонь є дуже важливою

  • Приготуєте 4 класичні індійські страви та дізнаєтесь історію створення кожної з них + 1 індійську страву у стилі ф'южн з українською кухнею

  • Навчитесь правильно використовувати спеції та розраховувати гостроту страв

  • Зрозумієте поняття та значимість «терруару» в індійській кухні. Як пов'язані техніки приготування та базові смаки з особливостями географічного положення цієї країни, її клімату і рельєфу

  • Дізнаєтесь, чи можливо приготувати «тут», як «там». Де і як знайти необхідні продукти, чи можна замінювати.
У цьому модулі ви:
Модуль 6. Східна кухня - частина 2 (Таїланд)
  • Дізнаєтесь, чим схожа та чим відрізняється тайська кухня від інших традиційних східних кухонь (китайської, японської тощо)

  • Приготуєте 4 класичні тайські страви та дізнаєтесь історію створення кожної з них + 1 тайську страву у стилі ф'южн з українською кухнею

  • Дізнаєтесь, чому тайська кухня — одна з найпопулярніших кухонь світу

  • Зрозумієте поняття та значимість «терруару» у тайській кухні. Як пов'язані техніки приготування та базові смаки з особливостями географічного положення цієї країни та її клімату і рельєфу.

  • Дізнаєтесь, чи можливо приготувати «тут», як «там». Де і як знайти необхідні продукти, чи можна замінювати.
У цьому модулі ви:
Модуль 7. Американська кухня (США)
  • Дізнаєтесь, чи правда те, що у США немає своєї аутентичної кухні

  • Приготуєте 4 класичні американські страви та дізнаєтесь історію створення кожної з них + 1 американську страву у стилі ф'южн з українською кухнею

  • Дізнаєтесь про роль свят у розвитку американської кухні та чи готують американці зазвичай вдома

  • Зрозумієте поняття та значимість «терруару» в американській кухні. Як пов'язані техніки приготування та базові смаки з особливостями географічного положення цієї країни, її клімату і рельєфу

  • Дізнаєтесь, чи можливо приготувати «тут», як «там». Де і як знайти необхідні продукти, чи можна замінювати.
У цьому модулі ви:
Модуль 8. Латиноамериканська кухня (Мексика)
  • Дізнаєтесь більше про мексиканську культуру та різноманіття продуктів (фруктів, овочів, м'яса та морепродуктів), що використовуються в мексиканській кухні

  • Приготуєте 4 класичні мексиканські страви та дізнаєтесь історію створення кожної з них + 1 мексиканську страву у стилі ф'южн з українською кухнею

  • Дізнаєтесь, чому мексиканці так полюбляють перець чилі та чому їхні страви потрібно куштувати обережно

  • Зрозумієте поняття та значимість «терруару» у мексиканській кухні. Як пов'язані техніки приготування та базові смаки з особливостями географічного положення цієї країни, її клімату і рельєфу.

  • Дізнаєтесь, чи можливо приготувати «тут», як «там». Де і як знайти необхідні продукти, чи можна замінювати.
У цьому модулі ви:
Незалежно від тарифу ви:
(*для Light — сертифікат про прослуховування курсу, для інших тарифів — про проходження).
02.
Отримуєте сертифікат* від Першої української кулінарної академії в разі перегляду всіх уроків та виконання не менш ніж 70% домашніх завдань
(*для всіх тарифів зі зворотнім зв'язком)
Стаєте членом ком'юніті, у якому щодня професійно зростаєте, отримуєте підтримку, знаходите друзів та партнерів по бізнесу.
01.
03.
Потрапляєте до єдиної в Україні бази кухарів та кондитерів: Академія створить для вас резюме, а роботодавці з топових ресторанів працевлаштують кращих випускників.
Ольга Мартиновська:
• засновниця Першої української кулінарної Академії;
• суддя 2 сезону «МастерШеф. Професіонали»;
• співвласниця ресторану «Les Foodies» у Парижі;
• співавторка кулінарної книги "100 рецептів на кожен день" з Володимиром Ярославским;
• випускниця «Le Cordon Bleu»;
• пройшла стажування у «Le Oiseau Blanc Restaurant Paris» та «Paul Bocuse restaurant Auberge du Collonges»;
• переможниця 3 сезону «МастерШеф»;
• бренд-шеф київського «Win Bar»;
• веде кулінарний блог в Instagram з аудиторією понад 180 тисяч.
Головний експерт
Тарифи
*вказана ціна в доларах є орієнтовною та залежить від поточного курсу й обслуговуючого банку
без зворотнього зв'язку, але з самоперевіркою
₴8000 —$296*
₴4200 – $152*
• 8 модулів
• домашні завдання з самостійною перевіркою
• доступ до чату зі студентами курсу
Light
зі зворотнім зв'язком від професійних кураторів
₴11000 —$407*
₴5600 – $200*
Всі привілеї тарифу Light

+ 8 домашніх завдань зі зворотним зв'язком від кураторів — професійних кухарів
+ сертифікат про проходження курсу
+ запрошення на кулінарний випускний вечір
+ можливість стажування у найкращих ресторанах країни
+ можливість потрапити до єдиної в Україні бази кухарів
Standard
зі зворотним зв'язком від Ольги Мартиновської та 1 офлайн-зустріччю
Sold out
₴25000 –$926*
₴19000 – $703*
Всі привілеї тарифу Standart-MID

+ офлайн- або онлайн-екзамен з Олею
+ 1 офлайн майстер-клас в професійній студії
+ продуктовий набір для офлайн майстер-класу
Standard+
зі зворотнім зв'язком від Ольги Мартиновської
₴18000 –$666*
₴12000 – $444*
Standard-MID
зі зворотним зв'язком від Ольги Мартиновської та 4 офлайн-зустрічами
Sold out
₴60000 –$2222*
₴35000 – $1296*
Всі привілеї тарифу Standard+

+ 4 офлайн майстер-класи в професійній студії:
+ продуктові набори для 4 офлайн майстер-класів
Premium
Всі привілеї тарифу Standard

+ 8 домашніх завдань зі зворотним зв'язком від Ольги Мартиновської
+ секретний чат з Олею
Як придбати курс у розстрочку?
У вас є чудова можливість придбати курс у безвідсоткову розстрочку, адже всі видсотки банку ми беремо на себе. Як це зробити? Дивіться інструкцію або напишіть у службу підтримки і ми вам з радістю допоможемо!
Відгуки
Більше 1000 відгуків в Instagram по хештегу #ukrainian_culinary_academy
Клікайте на фото, щоб переглянути більше відгуків
Студенти Академії готують
Клікайте на фото, щоб переглянути більше страв
Випускники Академії
Клікайте на фото, щоб переглянути більше фото
FAQ
Напишіть нам на пошту culinary.academy.ua@gmail.com або у службу підтримки.

Маєте питання?

Інструкція, як придбати курс у розстрочку
Крок 1
Оберіть тариф який Ви хочете придбати на сайті
і натисніть “Купити у безвідсоткову розстрочку".
Крок 3
На сторінці оплати оберіть “У розстрочку".
Крок 4
Далі необхідно обрати банк та заповнити всю необхідну інформацію.
Крок 2
Заповніть всю необхідну інформацію та при виборі способа оплати оберіть “Оформити розстрочку через WayForPay".
Крок 5
Вітаємо, ви придбали курс у розстрочку!