Модуль 4. Бульйон — це суп чи основа для соусів?

Відеоуроки

Рецепти

Тест
Перевір себе
Почати
Бульйони класифікують на:
Далі
Перевірити
Дізнатися результат
Бульйони ніколи не:
Далі
Перевірити
Дізнатися результат
Стандарти НАССР вимагають використовувати для м'яса дощечку:
Далі
Перевірити
Дізнатися результат
Рибний бульйон зазвичай:
Далі
Перевірити
Дізнатися результат
Бульйон зазвичай готується:
Далі
Перевірити
Дізнатися результат
Бульйон, який був охолоджений при кімнатній температурі зберігається:
Далі
Перевірити
Дізнатися результат
Букет гарні — це:
Далі
Перевірити
Дізнатися результат
Коричневий бульйон готують з:
Далі
Перевірити
Дізнатися результат
Бульйон, який охолодили в шокері, може зберігатись:
Далі
Перевірити
Дізнатися результат
Рибний бульйон зазвичай:
Далі
Перевірити
Дізнатися результат
Дякую за старанність
Дякую за старанність. Але рекомендую ще раз переглянути матеріали та відео для засвоєння теорії, до того як починати виконувати домашнє завдання.
Пройти ще раз
У вас хороший результат
Вітаю, у вас хороший результат. Але рекомендую ще раз переглянути матеріали та відео для засвоєння теорії, до того як починати виконувати домашнє завдання.
Пройти ще раз
Відмінний результат!
Вітаю! Ви добре засвоїли теорію та у вас відмінний результат!
Пройти ще раз

Домашнє завдання для самостійної роботи

Перед тим як приступити до самого приготування, виконайте ці кроки:
1. Подивіться теоретичні відео Модуля 4 та відео Рецепт 18.
2. Купіть продукти за списком, який у вас є в конспекті рецепту та ті, що потрібні для бульйонів. Не забудьте про поради Олі з відеоуроків.
3. Перегляньте рубрику 1 та рубрику 2: там ви знайдете пункти, за якими ваше задання буде оцінюватися.
4. Подивіться приклади фото основних процесів страви та бульйонів.

Після цього ви можете сміливо переходити до приготування страви та бульйонів. Не забудьте зробити 3 фото бульйонів, 1 фото букета гарні та 6 фото в процесі приготування й надіслати їх у бот курсу, а також самостійно та чесно оцінити смак своєї страви. Бажаю вам отримати задоволення від процесу приготування! Дуже чекаю на ваші домашні завдання та хочу сказати: не сумнівайтеся, у вас все вийде. Головне — робити усе з натхненням та завзятістю!

Важливо: В пакеті Light усі домашні завдання розраховані на самостійне виконання та не передбачають надання зворотнього зв'язку.
На цьому тижні вашим домашнім завданням буде — повторити всі 3 види бульйонів та зробити букет гарні з відеотеорії. Також вам потрібно буде повторити Рецепт 18 — Курячий сюпрем з соусом велюте і глазованою цибулею-порей та сфотографувати 5 основних процесів і готову страву.
Дедлайн завдання
Для отримання сертифікату, вам потрібно надіслати фото у бот курсу до 23:59 по Києву до 18 липня.

Бульйони та букет гарні

Фото
Назва процесу
Букет гарні
Коричневий яловичий бульйон
Білий курячий бульйон
Білий рибний бульйон fumet

Процеси приготування курячого супрему

Фото
Назва процесу
Розробка курки — курячий супрем, відділений від цілої курки
Курячий супрем після запікання (72 °С зафіксувати на фото)
Готовий курячий супрем, вирізаний з каркасу
Соус велюте
Глазована цибуля-порей
Готова страва